2821
2789
عنوان

دعوت مامان

432 بازدید | 36 پست

سلام دیروز مامانم زنگ زد دعوتم کرد ناهار برم اونجا من چون بچه هام یه کم مریض بودن گفتم تو هفته میام داداشمم دعوت کرده بود بعد نیم ساعت داداشم زنگ میزنه اگه ابجی اونجاس ما نمیایم بخدا من هیچ حرفی اصلا نزدم حالا دیروز رفتم پیش مامانم تا شب وایسادم دوباره عروس زنگ زد مامان فردا خونه ای من بچمو بذارم پیشت اخه معلمه دوباره گفت خواهر شوهر اومده اونجا مامانم گفت اره گفت پس نمیام دوشنبه میارم نمیدونم چه کار کردم باهام لجه مامانمم گفت من به خاطر تو با برادرت دعوا کردم گفتم اون بدبخت نه بی احترامی کرده نه حرفی زده شماها چتونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم میگه من پرسیدم گفتن توقعات بیجای من مثلا بچه من بیمارستان بود اصلا زنگ نزدن مامانم از زبون خودش به داداشم میگه نمیتونستید یه زنگ بزنید اما من اصلا به روشونم نیاوردم مامان عروسمون بستری بود من به مامانش زنگ زدم میگه من نزدم 

دقیقا خواهر شوهرمم با من همینطوره بی دلیل ن حرف میزاره ن محبت ن احترام سرد سرد بی دلیل هم متنفره فکر کنم یا از غرورشونه یا حسودند

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
مامانم میگه من پرسیدم گفتن توقعات بیجای من مثلا بچه من بیمارستان بود اصلا زنگ نزدن مامانم از زبون خو ...

امان از ادم دروغگو واگذارشون کن به خدا

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

خانمی من سه تا خواهر دارم اما به خوش پوشی بین همه معروفم خواهرامم ماشالله خوش پوشن هوامم دارن این عروس ما مامانم شدید بهش محبت میکنه یعنی اینجوری که تو خونه خودش غذا درست نمیکنه حتی به بچش از این غذاهای اماده میده 

بخدا دیروز مامانم میگه معلومه عروسمون مشکل دعره تو نه حرفی زدی نه بی احترامی کردی مامانمم دیروز عمدی بهش گفت خواهر شوهرت شب اینجا میمونه گفت از کاراش عصبانی شدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792