2777
2789
عنوان

دعوت مامان

433 بازدید | 36 پست

سلام دیروز مامانم زنگ زد دعوتم کرد ناهار برم اونجا من چون بچه هام یه کم مریض بودن گفتم تو هفته میام داداشمم دعوت کرده بود بعد نیم ساعت داداشم زنگ میزنه اگه ابجی اونجاس ما نمیایم بخدا من هیچ حرفی اصلا نزدم حالا دیروز رفتم پیش مامانم تا شب وایسادم دوباره عروس زنگ زد مامان فردا خونه ای من بچمو بذارم پیشت اخه معلمه دوباره گفت خواهر شوهر اومده اونجا مامانم گفت اره گفت پس نمیام دوشنبه میارم نمیدونم چه کار کردم باهام لجه مامانمم گفت من به خاطر تو با برادرت دعوا کردم گفتم اون بدبخت نه بی احترامی کرده نه حرفی زده شماها چتونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم میگه من پرسیدم گفتن توقعات بیجای من مثلا بچه من بیمارستان بود اصلا زنگ نزدن مامانم از زبون خودش به داداشم میگه نمیتونستید یه زنگ بزنید اما من اصلا به روشونم نیاوردم مامان عروسمون بستری بود من به مامانش زنگ زدم میگه من نزدم 

دقیقا خواهر شوهرمم با من همینطوره بی دلیل ن حرف میزاره ن محبت ن احترام سرد سرد بی دلیل هم متنفره فکر کنم یا از غرورشونه یا حسودند

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
مامانم میگه من پرسیدم گفتن توقعات بیجای من مثلا بچه من بیمارستان بود اصلا زنگ نزدن مامانم از زبون خو ...

امان از ادم دروغگو واگذارشون کن به خدا

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

خانمی من سه تا خواهر دارم اما به خوش پوشی بین همه معروفم خواهرامم ماشالله خوش پوشن هوامم دارن این عروس ما مامانم شدید بهش محبت میکنه یعنی اینجوری که تو خونه خودش غذا درست نمیکنه حتی به بچش از این غذاهای اماده میده 

بخدا دیروز مامانم میگه معلومه عروسمون مشکل دعره تو نه حرفی زدی نه بی احترامی کردی مامانمم دیروز عمدی بهش گفت خواهر شوهرت شب اینجا میمونه گفت از کاراش عصبانی شدم