2777
2789
عنوان

رفتم انومالی😍😍😍

723 بازدید | 30 پست

سلام عشقام نت نداشتم دیروز تاپیک بزنم دیشب رفتم انومالی خداروشکر همه چی خوب بود😍😍😍نی نیمم 💄دخمل 💄بود😘😘😘انشالله روزی همه منتظرا 💗💗💗💗

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم 😍 مبارکه انشالله بخیر و خوشی

دعا کن بچه بعدیم دختر شه ! 😍 همش منتظر بودم بگه دختر اما گف پسر

بازم ناشکر نیستمااا پسرم خیلی دوست دارم😍😘

خدایا یکیشو ازم گرفتی آدریانمو نگیر😔برگردونش!
الحمدلله عزیزمـ...منم دخمل دارم

😍😍😍انشالله صحیح و سالم نی نیامون بیان تو بغلمون👑👗👑

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ای جانم 😍 مبارکه انشالله بخیر و خوشی دعا کن بچه بعدیم دختر شه ! 😍 همش منتظر بودم بگه دختر اما گف ...

عزیزدلم بچه اولته؟😅😅😅اشکال نداره بعدی دخمل میشه من ک کلا دوتا بچه میخام حالا چ دختر شد بعدی چ پسر و دیگر تامااام تازه اگ تا اونموقع پوشک نره رو میلیون😂😂😂و گر ن همین یکی

نه سز سخت تره که بدبختیه واقعا سزارین بعدشهمه پشیمون شدن

میگن با شیاف  حله ک دردش😂من از درد طبیعی میترسم خوداع نیاره😭بچها تو انومالی بچتون چقدر وزنش بود؟از من معلوم خاب بود حال نداشت خیلی تکون بخوره😂😂😂تتو ان تی خیییلی تکون میخورد 

مبارک باشه ، انشالله زایمان راحتی داشته باشی ، سونوی ان تی رفتی جنسیت و احتمالی بهتون گفت ؟ 

سلامت باشی گلم 😍😍اره گفت احتمالا پسره😐😂

میگن با شیاف  حله ک دردش😂من از درد طبیعی میترسم خوداع نیاره😭بچها تو انومالی بچتون چقدر وزنش ب ...

خخخ تو انومالی که وزنشو نگفتن بهمون تو سونوی 30 هفته گفتن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی