2777
2789
عنوان

لازیک یا لیزیک چشم

5031 بازدید | 38 پست

سلام خانو ما کسی از شما یا اطرافیانتون عمل لازیک یا لیزیک چشم انجام داده؟ چشمام هم ضعیف هم استیگمات الان 20سال عینک میزنم دقیقا از ده سالگیم بخدا خسته شدم مهمونی یا جایی میرم واسه اینکه خوشگلتر دیده بشم عینک نمیزنم ولی علنا هیچی نمیبینم و همه چی را تار میبینم این حد از عینک بیزارم.من اگه عینک نزنم اگه کسی از مقابلم رد شه اصلا نمیشناسمش .ای خدا الان بچم 18ماهشه خیلی دوسدارم واسه عید دیگه چشمام ببینه ولی شنیدم خانومای شیرده نمیتونن عملو  انجام بدن ایا بلافاصله بعد از از شیر گرفتن بچم میتونم عملو انجام بدم؟.با این حد ضعیفی چشم امکان داره بگن چشمات قابل درمان نیست؟ شماره چشمام 3هست.

فک نمیکنم بگن قابل درمان نیست

میتونین عینک نمیرارین لنز طبی بزارین ک زیاد گذاشتنش خوب نیست قرنیه رو نازک میکنه

چند نفر میشناسم عمل کردن اولش درد داشت اما الان خیلی راضین

یادم تورو فراموش..
فک نمیکنم بگن قابل درمان نیست میتونین عینک نمیرارین لنز طبی بزارین ک زیاد گذاشتنش خوب نیست قرنیه رو ...

لنز واسه چشمام یادم نیست چرا یه بار از دکتر پرسیدم گفت نمیشه فکر کنم به خاطر استیگمات بود یادم نیست علتشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من چشماش آستیگماته فک میکنم گفت 3 و نیمه  و هم ضعیفه   دکترش گفته معمولن آستیگمات بالا بهتره که عمل نشه البته بهش گفته باید بیای عکس از قرنیه بگیریم ببینیم میتونی کاندید عمل بشی یا نه 

من عمل کردم، ۹ سال پیش خیلی راضی ام. ولی در نظر داشته باش یک هفته ای برای بچه داری کمک احتیاج داری، چون چشمت میسوزه و تار میبینه ولی در کل خیلی عمل عالی هست و راحت و سریع. چون قبلش باید معاینات و ... کنی و دارو استفاده کنی، بزار بعد از شیردهیت

من عمل کردم، ۹ سال پیش خیلی راضی ام. ولی در نظر داشته باش یک هفته ای برای بچه داری کمک احتیاج داری، ...

ممنونم.شما هم چشماتون ضعیف بودم اونم مثل من استیگمات؟ چقدر تو نوبت بودین الان زود تا واسه عید نوبت بگیرم؟ الان شما دیگه عینک نمیزنی؟

شما آستیگمات بودین ؟ و ی سوال دیگه این که میگن بعد 30 معمولن عمل بهتر جواب میده درسته ؟ 

نه من آستیگمات نبودم ولی شوهر خواهرم دوهفته پیش عمل کرد اون آستیگمات بود. کلا باید شماره چشم ثابت شده باشه. من ۲۳ سالم بود عمل کردم

ممنونم.شما هم چشماتون ضعیف بودم اونم مثل من استیگمات؟ چقدر تو نوبت بودین الان زود تا واسه عید نوبت ب ...

نه دیگه عینک ندارم. من زیاد تو نوبت نبودم. کدوم شهر هستی؟؟ فقط دو سه روز قبل باید بری معاینه بعد وقت بگیری. تو نوبت موندن بستگی به دکتر داره. شوهر خواهر من رفت برای معاینه ، همین دو هفته پیش، گفت بخواب همین الان عملت کنم😁

نه دیگه عینک ندارم. من زیاد تو نوبت نبودم. کدوم شهر هستی؟؟ فقط دو سه روز قبل باید بری معاینه بعد وقت ...

ببخشید شوهر خواهرتون یا خودتون شماره چشمات و ن چند بود؟ بیمه تکمیلی هزینه رو بعدا تقبل میکنه.من تهرانم.شما هم تهرانید؟

چون آستیگمات داری اول از چشمت عکس میگیره ببینه قرنیه نازک شده یانه

اگه قرنیه نازک نشده باشه ک عمل پی آرکی برات انجام میده ک همون لازکه و یه لایه نازک از رو قرنیه میتراشن 

اگه نازک شده باشه یه عمل دیگه هست به نام حلقه گذاری قرنیه

ک لازک هزینش کمتره و تقریبا ۶۰ درصد هزینه حلقه گذاری رو داره

هرلحظه خدا را شکر 
ببخشید شوهر خواهرتون یا خودتون شماره چشمات و ن چند بود؟ بیمه تکمیلی هزینه رو بعدا تقبل میکنه.من تهرا ...

شوهر خواهرم ۲ بود، و آستیگمات. من ۳ و ۳ و نیم بودم و دوربین، من بیمارستان هلال احمر عمل کردم، شوهر خواهرم بیمارستان نگاه. بله من تهرانم. من وقتی عمل میکردم تحت پوشش بیمه پدرم بودم که بانک هستن. بیمه بانک بالای شماره ۳ و ۵۰ درصد و بالای ۵ و هشتاد درصد پرداخت میکرد. در غیر این صورت عمل زیبایی محسوب میشه و شامل بیمه نیست. باید ببینی بیمه تکمیلیتون چه تعرفه ای راجع به این عمل داره. 

فقط نمیدونم بچه شیرخوار داشته باشی ربطی داره یانه من یادمه تو فرمی ک قبل از عمل پرکردم فقط تاکید کر ...

پس در هر صورت شدنیه؟ یعنی ارزومه عینک رو بردارم بخدا خسته شدم وقتایی که دستو صورتمو میشورم و به ایینه نگاه میکنم خودمو تار میبینم یعنی میشه بدون عینک چشمامو ببینم.ممنونم شما چند سال عملو انجام دادین الان کاملا راضی هستین؟