2777
2789

نه تاثيرى نداره ناشتا هم نباشى مشكلى نيست من سالى يكبار آزمايش تيروئيد ميدم اونم عصرها، شرايط خاصى نداره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب شام نباید میخوردی امروز صبحانه هم نخور  خواب اصلاً روی ازمایش تاثیر نداره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

واقعا ولی من شام خوردم!!!آخه باردام گرسنم بود. البته عدسی خوردم. شام سنگین نبود. الانم گرسنمه 

واقعا ولی من شام خوردم!!!آخه باردام گرسنم بود. البته عدسی خوردم. شام سنگین نبود. الانم گرسنمه 

عزیزم نیازی نیست ناشتا باشی،من چندماهی یکبار آزمایش تیروئید میدم،معمولا هم عصرا آزمایش میدم

خدایا شکرت🙏🏻😍

برا آزمایش تیرویید مهم نیست که ناشتا باشی.مگه اینکه قند وچربیه خونتم بخوای مشخص کنی

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

وا .کی اینو گفته؟؟ من ۱۵ ساله تیرویید دارم و هر ۳ ماه یبار ازمایش میدم و اولین باره اینو میشنوم. فقط شنیدم اوج ساعت کاری تیرویید ساعت ۸ صبح هست و بهتره اونموقعه ازمایش بدن ولی هر زمان هم بری مشکلی نداری

وا .کی اینو گفته؟؟ من ۱۵ ساله تیرویید دارم و هر ۳ ماه یبار ازمایش میدم و اولین باره اینو میشنوم. فقط ...

دکتر میر بلوک من پیشش میرم‌ بهم گفته بود منم تاحالا رعایت کردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دکتر میر بلوک من پیشش میرم‌ بهم گفته بود منم تاحالا رعایت کردم 

من ایشونو نمیشناسم اما من ازمایشگاه هسته یی میرم که تخصصی تیروئید رو مورد ازمایش قرار میدن. ازمایشگاه بهم گفت

من ایشونو نمیشناسم اما من ازمایشگاه هسته یی میرم که تخصصی تیروئید رو مورد ازمایش قرار میدن. ازمایشگا ...

تهران؟