چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
سمت چپ اوایل همیشه پتو بدست بود لرز داشتم بعد یکی دوماه انقدر عرق میکردم از جلو کولر تکون نمیخوردم😓
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
نه واقعا اصلا ربطی نداره به این تو همین تاپیک های اینجا بارها مادرایی رو دیدم که همش میگن جنین پسرمون خیلی اردمه و مادرهایی رو دیدم که خیلی دخترای شیطونی تو دلشون داشتن نمونه اش خودم که به شدت شر و شیطونه و حتی دکترم وقت معاینه میگ.این چقدر تکون میخوره ولی پسرا دیرتر حرکت میکنن ولی اگ میخای بدونی پسره یا دختر از حرکاتش بدون چون پسر تو.همه قسمتهای شکمت حرکت میکنه اما دختر فقط یا سمت چپ شکم حرکت میکنه یا فقط سمت راست اما پسر انگار داخل شکم در حال رفت و امد و هی از اینور شکم میاد اونور شکم