2777
2789
عنوان

مجردم😔 کمکم کنین

457 بازدید | 19 پست

سلام‌ خانمها. 

من مجردم ۲۳ سالمه. یک‌ مشکلی دارم‌. توروخدا بیاین همفکری کنین بگین چرا من اینجوری ام.

من‌ تا الان چندتا خواستگار خوب داشتم‌ که‌ باهاشون ۳.۴ باری رفت‌و‌امد‌کردم. بعد به هر دلیلی دیگه خوب پیش نرفته!😔 و همه چی بهم‌ خورده! کلا تو برخورد اول خیلی همرو جذب میکنم از نظر قیافه و‌قد و.. امااا مشکلم اینهنمیتونم‌‌ ارتباطمو حفظ کنم باهاشون. هرسری به خاطر دلایل مختلف همه چی بهم‌خورده‌

خانوادم‌میگن تو اخلاق نداری ! 😔 اما‌ خودم این جوری فکر‌ نمیکنم.  😔😔😔 کمکم کنین 

خب ببین هروقت خواستی یه حرفی رو بزنی تو ذهنت جاتو با طرف عوض کن ببین خودت خوشت میاد این حرفو بشنوی   این طوری میتونی معایبت رو پیدا کنی

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا سری اخر پسره تو قرار دوم که‌میخواسنیم اشنا شیم‌همش از دخترای دیگه حرف میزد و‌میگفت من‌ خیلی خاطر خواه‌دارم (رو گردنشم کبود بود😳) بعد‌میخواست بیینه من‌ حسودی میکنم‌یا نه منم‌چیزی نگفتم اصلااااا فقط سکوت کردم. بعد توی قرار دوم راجب مهریه حرف زد گفت من مهریه فقط ۷ تا سکه‌میدم ! منم‌تعجب کردم گفتم این‌ حرفا اینجا جاش‌نیست اینارو به بابام و بزرگترا باید بگیم. گفت تو‌باید باباتو راضی کنی😔  (گفت من حتی خواهرامم‌مهریه نداشتن )  منم باز ناراحت شدم‌ تو‌ خودم ریختم. فرداش گفت باید بیای دوستامو‌ببینی. ( اونا دورهمی هاشون‌اینجوریه‌که‌میرن خونه فیلم‌میبینن‌‌و یا ناهار جمعه ها میرن بیرون شهر باغ یا ...) منم بابام نمیزازه بهش گفتم‌نمیام ما هرموقع رابطمون جدی شد میام‌ که اشنا کنی‌منو با دوستات. فعلا‌ باید بیشتر اشنا‌شیم‌‌ ! بعد شروع‌کرد به دعوا‌کردن که تو هیج جا‌نمیای من اینجوری نمیپسندم..من همش با دوستامم نمیشه که من برم‌تو نیای‌و.... 😔😔

اول از همه دقییییق باید خودتو بشناسی .شاید فک کنی این حرف خنده داره و خودتو خوب می شناسی.ولی این طور نیست.

اینکه شما سطح آگاهی هاتون چقدره.

سطح آگاهی و دانش با مدرک فرق داره.دو نفر مثلاً هر دو لیسانس دارن ولی دانش و اطلاعاتشون زمین تا آسمون فرق داره.

بعد اینکه شما چقدر مذهبی هستید؟ چه نوع فرد مذهبی هستین.

نظر خودتون و خانوادتون در مورد زندگی مشترک چیه؟ 

چرا می خوای الان ازدواج کنی ؟ 

چرا یه سال دیگه نه؟

و هزاران سوال مهمه دیگه در مورد خودت که اگه در مورد اینا جوابواضح نداشته باشی تو انتخاب سر در گمی مثل الان.چوننمیدونی  چی می خوای.

الان فک می کنی هر پسری دیدی باید بررسی کنی و براش وقت بزاری .در حالی که این اشتباهه

در مرحله بعد باید به شناخت خواستگاران بپردازید.

قشنگ اونا رو تحلیل کنی.دوستمون که گفتن مطالعه کنید خیلی خوب گفتن.شما با مطالعه ،می تونید یاد بگیرید حتی توی یه جلسه ،ازرفتار خانواده و خود پسر ،کلی در موردشون اطلاعات کسب کنی.

از نحوه صحبت کردنشون موقعی که تلفن می کنن قرار بزارم ،لباس پوشیدن،روابط خودشون با هم ،صحبتاشون.

بعد باید یاد بگیری چه سوالی مهمی تو جلسه دو نفرتون بپرسی.اینایی که شما تعریف کردی ،بیشتر وارد فاز احساسی شدین با خواستگارتان که اصلا تو این مرحله خیلی زود هست.

با صبر پیش برو و از مشورت بزرگترها و همین طور مشاورین امانت دار بهره مند شو،عجله هم نکن .به خودت فرصت بده تا بتونی بهترین مرد رو انتخاب کنی برای یه عمر زندگی موفق در کنارش.با عقلت تصمیم بگیر تا بتونی تا آخر عمر ،عاشقش بمونی.نه اینکه احساساتی بشی،بعد خیلی زود عقل بهت نشون بده که اشتباه کردی.

موفق باشی گلم.

کار خوبی کردی نرفتی اون پسر به دردت نمیخورد کل زندگیت باید حرص میخوردی میخواسته از الان چشم و گوشتو باز کنه بعدا اعتراض نکنی

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله