2777
2789
عنوان

نمی دونم چی می شه؟!

158 بازدید | 39 پست

آدم خیلی عجول و کم صبری هستم! تحمل قهر یک ساعته با شوهرم رو هم نداشتم، اما حالا شده سه شبانه روز!!!  چی شد که اینجوری شد؟؟ آه کیه؟ نفرین کیه؟ دعای کیه؟! 

شوهرم خیلی زود از دستم جوش می کنه و دیگه هم خاموش نمی شه!! 

من از اون طلبکارم، اون از من!!

داره له می کنه منو با سکوتش، با بی محلی هاش! اما می بینم که خودشم داره له می شه،  اما دم نمی زنه!!! 

بچمونم که از همه بدتر! پرخاشگر شده! دعوایی شده! جیغ جیغو شده!!!!

یعنی من انقد بد و به درد نخورم؟😢 

یعنی من انقد بی ارزشم و ارزش حرف زدن ندارم؟😳

یعنی من انقد جایی تو قلب شوهرم نداشتم یا شاید خودم نذاشتم که بمونه؟؟

یعنی شوهرم انقد عاشق خانوادشه که سر اونا با من حتی دیگه حرف نمی زنه و من اینو نفهمیدم و هی دست گذاشتم رو نقطه ضعفش؟؟؟؟!!!

یعنی انقد خانوادش براش مهمتر از من و بچمونه و حتی مهم تر از خودش و آرامش و آسایشش؟؟!!

یعنی انقد از من و بحث با من ناامیده که نمیخواد با حرف زدن مشکلمونو حل کنیم؟؟؟!!!!

یعنی انقد منو دوست نداشته و طوطی وار داشته باهام زندگی می کرده؟؟!!

یعنی انقد من و زحمتامو محبتامو به یاد نمیاره؟؟!😥😥😥

خدای مهربونم،  خواهش می کنم دشمن شادمون نکن😳😳😳😳😳

خواهش می کنم یه ذره به دلش بنداز که من شمر زمانه نیستم که انقد از من سیر و ناامیده و منزجر و متنفر!!!!😓😓😓😓

الهی آمین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با منتظر موندن که چیزی درست نمیشه.بهتره خودتون برین و باهاشون صحبت کنی.خانواده برای همه مهمه.حرف نزدن ایشون با شما دلیل بر اونهمه حرفی که به خودتون زدین نمیشه.به امیده خدا بهترینا براتون پیش بیاد💜

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
چه ربطی دارا عژیزم  قهرطولانی مدت خوب‌نیست ژودتر بستر اشتی رو فراهم کن

بستری نمونده گلم

هردومون سفت و سخت و غیر قابل تغییر محکم تو موضعمون وایسادیم

طفلی بچم!!!

منو باش داشتم به دومین بچه فکر می کردم😞😞😞

حل کردن مشکلات با حرف زدن هنریه که هر کسی نداره.

اینو به شوهر شما یاد ندادن. خودت دست بکار شو و بهش یاد بده. اول مقاومت می کنه. کم کم برو جلو. با محبت حرف بزن. محکومش نکن. 

این وسط نذار هیچ حس بدی نسبت به خودت پیدا کنی. از این حسا که شاید من کم می ذارم...شاید من کافی نیستم...شاید خوشگل نیستم، جذاب نیستم، مهربون نیستم...

اعتماد به نفست رو حفط کن که بتونی به شوهرت کمک کنی که با هم رابطه تون رو تعمیر کنین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
با منتظر موندن که چیزی درست نمیشه.بهتره خودتون برین و باهاشون صحبت کنی.خانواده برای همه مهمه.حرف نزد ...

منم دیگه ناامید شدم

اصلاً انگار حرف همو نمی فهمیم، مخصوصا اون حرف منو نمی فهمه!!! 

آخرین بار تو بحث با هم، من برای اولین بار زد! انقد که از حرفام ناراحت شد

بستری نمونده گلم هردومون سفت و سخت و غیر قابل تغییر محکم تو موضعمون وایسادیم طفلی بچم!!! منو باش ...

چیدر شخصیت ضعیفی داری

چقدر ناامید

افسرده

به فکری به حال خودت بکن ثعزت نفس داشته باش برو جلوی شوهرت بشین بگو صحبت کنیم مگه میشه ادم یکیو دوس داشته باشه باهاش ازدواج کنه بعد یه روز ازش بی خبزباشه باهاش حرف نزنه والا نمیشه

من جدی ترین تهدیدم تو زندگیم به قهری بوده ک باشوهرم حرف نزنم

نسبت بهش فوبیا داره انقدر که قهربده

خیلی راحت سه روز قهرمیکنی باهمسرت و اجازه میدی صحبتی نشه توخونه؟

دوستلتونه؟پدرو مادر بچه این شما مثلا؟!!!!!!!

منم دیگه ناامید شدم اصلاً انگار حرف همو نمی فهمیم، مخصوصا اون حرف منو نمی فهمه!!!  آخرین بار ...

هیچ چیزی پرخاشگری رو توجیح نمیکنه.اما فکر کنم بهتره یکم بیشتر باهم راه بیاین.خوبیای زندگیتونو ببینین.

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

بعضی مردا غرورشونو له نمیکنن مخصوصا بعد از سه روز. تو باید بری جلو ..میتونی از طریق بچه جلو بری.مثلن بهش بگی بره از باباش بپرسه شام چی میخوره یا نمیدونم...

کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت...