atlanta مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان کدوم یکی ازینا ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست خانومای هنرمند و عزیز بنظرتون کدوم یکی از این هنرا از همه نظر از بقیه بهتره همشونم دوست دارم میخوام یکیش انتخاب کنم و فعالیت کنم در زمینه ش1.عکاسی 2.خیاطی 3.نقاشی و طراحی روی بوم 4.ساخت زیور آلات لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1397/08/06 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 هرینه ش تقریبا چقدره تو سایزای مختلف بستگی داره کجا بدی مثلن من اصفهانم یه جا چاپ عکس ۱۰*۱۵ رو ۵۰۰ میگیره یه جا ۸۰۰ یه جا ۱۲۰۰ (تومن)اما تو گوگل سرچ کنی تعرفه چاپ عکس برات میاره با شاسی و بی شاسی تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 جالب بود .مرررسی خواهش میکنم😍😍 تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 هر کاری سختی خودشو. داره دیگه اخه وقتمم خیلی آزاد نیست . فعلا دانشجوام و رشتمم زبانه سختی هایی داره دخترمم 2 سال و نیمشه فوضولیاشم هس...واقعا بین دوراهی ام لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 قابشم سایز ۳۰*۴۵ بود فکر کنمپارسال ۲۲ تومن شد تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 بستگی داره کجا بدی مثلن من اصفهانم یه جا چاپ عکس ۱۰*۱۵ رو ۵۰۰ میگیره یه جا ۸۰۰ یه جا ۱۲۰۰ (تومن) ام ... رو چه کاغذی چاپ میشه ک انقد ارزونه ..؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 رو چه کاغذی چاپ میشه ک انقد ارزونه ..؟ رو کاغذ عکس دیگه اخه ۱۰*۱۵ کوچیکه ها هرچی سایز بزرگتر باشه قیمتم بیشتر میشه تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 البته این قیمتا ماله چند ماهه پیشه مثه اینکه گرون شده😂این سایت تعرفه هاست اگه خواستی ازینجا ببینhttp://www.axprint.com/AboutUs/PriceList.aspx تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 البته این قیمتا ماله چند ماهه پیشه مثه اینکه گرون شده😂 این سایت تعرفه هاست اگه خواستی ازینجا ببین ... ی دنیا ممنون گلم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 ی دنیا ممنون گلم خواهش میکنم عزیزم تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم