2777
2789
عنوان

کدوم یکی ازینا ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست

عکاسی اگه بلد باشی خیلی قشنگه 

وقتی عکسایی که گرفتیو بزرگ چاپ میکنی میزنی به درو دیوار انقدر حال میده😁😍

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همشون خوبه باید ببینی تو‌کدوم استعدادت بیشتره.  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

عه اکقرا خیاطی رو انتخابیدن که . منم بیشتر همه نظرم رو عکاسی و خیاطیه .. با عکاسی میشه قشنگ ترین تصاویر و لحظاتو موندگار کرد با خیاطیم میشه همیشه و ب صرفه شیک بود و درآمد خوبیم داره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
همشون خوبه باید ببینی تو‌کدوم استعدادت بیشتره.  

عکاسی و خیاطی استعدادم خوبه تو دوتاش 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عکاسی اگه بلد باشی خیلی قشنگه  وقتی عکسایی که گرفتیو بزرگ چاپ میکنی میزنی به درو دیوار انقدر ح ...

چقد خوب عاشق این کارام ... رو شاسی میزنی شما ؟؟؟

عکاسی و خیاطی استعدادم خوبه تو دوتاش 

اگه برای دل خودت میخای  عکاسی خوبه منم عکاسی میکنم ولی اگه برای  پول و در امد زایی میگی عکاسی اگه اتلیه بزنی در امد داره  عالیه خیاطی هم در امدش خوبه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اگه برای دل خودت میخای  عکاسی خوبه منم عکاسی میکنم ولی اگه برای  پول و در امد زایی میگی عک ...

نمیدونم من خیلی دودل میشم اینجور مواقع .. فعلا ک هیچی دستم نیست واسه کلاس و دوربین و این چیزای عکاسی  . میترسم ک کار خیاطی رو شروع کنم و کمردرد و دیسک و ارتروز و اینا بگیرم ب قول دوستان 

من قابشون میکنم ازین قاب جدیدا که شیشه نداره

هرینه ش تقریبا چقدره تو سایزای مختلف

نمیدونم من خیلی دودل میشم اینجور مواقع .. فعلا ک هیچی دستم نیست واسه کلاس و دوربین و این چیزای عکاسی ...

هر کاری سختی خودشو.  داره دیگه