2777
2789
عنوان

نقاشی روی سنگ😆

923 بازدید | 46 پست

من هوس کردم بکشم😂 ینی از تقویم تو خونه بگیر تا روی ام دی اف من کشیده بودم سنگو ن.یکم سخت بود ولی حال داد😃😂 نخندینا😐  کثیف بودن دستمم رنگه 😌

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم نکنه سنگ پرتاب کردی ایندفه به شوهرت  :[ خب الحمدالله    

😑😂 ن دیگه کاریش ندارم یکم دعواش کردم ج داده فعلا😑😑 فک کن با ی دعوا 3 تا کار بزرگ کرده😐😂

خیلی قشنگه. دوست منم از همینجا شروع کرد الان تابلوهای سنگی درست میکنه ادم لذت میبره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مشکلت حل شد عزیز

تقریبا حل شد خواهری😁 زنگ زد منم گریه میکردم داد میزدم ناراحت شد رفت ب باباش گفت من تا الان رو پای خودم وایسادم زندگیمو ساختم الان دستم بستس زندگیم داره خراب میشه پسرتم کمک کن بتونم عروسیمو بگیرم ن ک پولامو ازم بگیری و پس ندی.باباشم میگفت تا عید صبر کنید اینم قاطی کرده باباشم گفت باشه 2 روز دیگه برید کارارو انجام بدید.مام دیروز رفتیم خونرو جمو جور کردیم رنگ کردیم بعد صفرم جهازو میبریم😀

خیلی قشنگه. دوست منم از همینجا شروع کرد الان تابلوهای سنگی درست میکنه ادم لذت میبره

😍 چ خوووووب

من مامانم داره مسخرم میکنه میگه عکس خودتونو بکش 😒