2777
2789
عنوان

امنیت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 29 پست
سگ تواپارتمان که نمیشه اتفاقاتوفکرش بودم ولی سگ هم راحت چیزخورمیشه 

عزیزم چون تنهایی ی دردگیر نصب کن تو خونتون و وقتایی ک خونه هستی فقط چشمی ک برا در ورودی هس فعال کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂 چقدرپیچیده

خیلی بخوام پیشرفته باشم و از تکنولوژی استفاده کنم لامپو روشن میذارم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
چه شجاعی هستی تووو

خداروشکر دوربرمون خیلی شلوغه

همسایه هامونم که از پنج صبح تا سه نصفه شب سروصداشون میاد 

دوربینم زیاده اطرافمون

از همه مهمتر آمارگیر هم تو کوچه چندتایی هستن کل آمار رفت و آمدارو دارن 

خداروشکر دزدی ای نبوده اطرافمون فقط یکی از همسایه هامون چند وقت پیش زد وکیل زنشو کشت😨😨😨

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
کبابش کنی اخه🤣 بلابه دورعزیزم

بالاخره باید یه چیزی دم دستت باشه همیشه چه خونه چه بیرون چه تو کیفت یا ماشین من همه جا یه چیز جاساز کردم😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

ازقفل های کارتی معمولا در هتل ها و مکان های تجاری استفاده میشود، و اگر در هتل اقامت داشته باشید حتما قفل هتلی را بر روی درب های اتاق های هتل مشاهده کرده اید. این قفل ها از جدید ترین فناوری های حوزه امنیت هستند. و میتوانند امنیت اتاق، خانه یا ساختمان را در سطح بالایی حفظ کنند.

برای حفظ امنیت مراکز تجاری و  منازل خود قفل های کارتی یوکا را خریداری نمایید

زمانی که صحبت از امنیت خانه میشود اولین مکانی که به آن فکر میکینم دربهای ورودی ساختمان ها هستند، درب های ورودی ساختمان ها سد ورودی بیگانگان به داخل خانه هستند، به این معنا که میتوانید به محض بستن درب خانه آن را از عوامل خارجی و بیگانگان حفظ کنید.

این روز ها تکنولوژی های جدیدتری برای تامین امنیت دربهای ورودی ساختمان ها وارد عرصه شده اند، که هم زیبایی و هم امنیت بالایی دارند، اما به دلیل تازه بودن این تکنولوژی هنوز هم سوالاتی در رابطه با آنها در ذهن مشتریان وجود دارد.

امنیت منازل خود را با قفل های الکترونیکی یوکا تضمین کنید

در این نوشته قصد داریم در مورد یکی از مدل های این قفل ها که بیشتر روی درب های آپارتمان ها استفاده میشود، قفل های درب آپارتمانی هستند، این قفل ها قابلیت کنترل از راه دور و همچنین باز کردن به وسیله کارتهای RFID را دارند.

برای تضمین امنیت محل سکونت خود به قفل های درب اپارتمانی یوکا اعتماد کنید.