2777
2789
عنوان

ترس😥😥

126 بازدید | 15 پست

بچه ها من تو حاملگیم از یه سوسک بشدت ترسیدم.الان نزدیک دوسال میگذره از اون موقع وهنوز این ترس باهامه.گاهی اوقات از صداهای معمولی تو خونه میترسم..خواهش میکنم راهنماییم کنید😢😢😢

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی ب روش سنتی ترستو بدی کسی بریزه

یعنی چی خیلی درمانده شدم شب موقع خواب گوشامو میگیرم ومیخابم😭😭😭😭

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

.....یک بار اساسی یکی از این سوسک ها رو بکشی دیگه ترست میریزه ...... من از صدای جارو برقی میترسیدم وقتی حامله بودم یعنی نفسم میرفت تا میخواستم یه جایی رو جارو کنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یعنی چی خیلی درمانده شدم شب موقع خواب گوشامو میگیرم ومیخابم😭😭😭😭

ببین ی تابه روحی رو بزار رو گاز داخلش ی دونه میخ بنداز بزار داغ شه ی شال قرمز بنداز رو سرت 

تو لیوانم یکم اب نمک درست کن 

اون اب نمک و بریز داخل تابه البته تابه رو باید بالای سرت نگه داری 

تا سه روز غروبا این کارو انجام بده خوب میشی حتی عکس چیزی ک ازش ترسیدی تو تابه (ماهیتابه)میفه

برو کلاسی جایی من خیلی شجاع بودم تا قبل از اینکه بیام خونه خودم الان بشدت ترسو شدم حتا تنها باشم بای ...

منم فقط بخاطر تنهایم اینطور شدم.قبلا از زلزله نمیترسیدم بخدا.به خاطر یه سوسک الان زندگیم بهم ریخته