2777
2789
عنوان

مادرشوهر🦉

294 بازدید | 18 پست

سلام من چندسال ازدواج کردم دخترساده ای هستم باهمه روراستم . اوایل ازدواج کم تجربه بودم زیادخونه مادرشوهرم میرفتم ازش شناختی نداشتم اونم خیلی تعارف میکرد و زبون داشت تا اینکه باردارشدم وبچم سقط شد بعداز سقطم از فامیلای شوهرم میشنیدم که مادرشوهرم میگه من نازام و مریض وقتی به خودش جریان گفتم زد زیر گریه و انکار کرد منم حرفش باورکردم خیلی برام سخت گذشت چون مشکل از همسرم بود و مادرشوهرم و جاریم میگفتن تومریضی و فلان .... تا اینکه شوهرم درمان شد و من باردارشدم الان که باردارم بجای اینکه مادرشوهرم خوشحال باشه همش تیکه میندازه که من دعاکردم دامنت سبزشد خدا شفات داد ... یا میگه سیسمونی اشغال نخری به مادرت بگو فلان چیز بخره....یامیگه بیمارستان دولتی باید بری....! اوایل هرچی میگفت تحمل میکردم به رفت وامدم ادامه میدادم اما الان دیگه کشش ندارم حتی دیگه حال بحث کردن باهاشوندارم به شوهرم میگم یچیزی بهش بگو میگه هزاربارگفتم فایده نداره مسنه اخلاقش قدیمیه میگم باهاش سنگین شو میگه نمیشه مادرم دلش میشکنه میبینم همسرمم حق داره نمیخوام میونش با مامانش بهم بخوره ولی خودم دلم خیلی شکسته هربار که از حرفاش ناراحت میشم میگم دیگه خونش نمیرم ولی باز میرم دیگه موندم چیکارکنم 😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیخیالی طی کن کار خودتو بکن به حرفاش حساس نباش رد کن بره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هم افرین به همسرت که حقو بهت میده

هم آفرین به شما که مبگی نمیخوام میونه ی مادر و پسرو خراب کنم

همین

خودتون مهمید.

با یه لبخند ملیح یه گوشتو در کن یکی دروازه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

فک میکردم دوران اینجور مادرشوهرا گذشته نگو هنوزم هست خدا صبرت بده

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
بیخیالی طی کن کار خودتو بکن به حرفاش حساس نباش رد کن بره 

اینکه یکی بشینه تو روت بگه مریض بودی و... خیلی سخته اهل قهر نیستم فکرمیکنم رابطم قطع کنم بهتره

به حرفش اهمیت نده و خودتو ناراحت نکن چون حرص و ناراحتی اثر مستقیم روی کوچولوت داره...مادرشوهره دیگه اینارو نگه که نمیشه میترکه😄تو بزار به پای بالا بودن سنش

فقط به فکر کوچولوت باش عزیزم

ب قول خودت باهاش سر سنگین باش کمتر برو خونش.

مادر شوهر منم خیلی بی شعوره،چند روز پیش رفتم کک و مکای صورتمو سوزوندم وقتی منو دید از حسودی داشت میترکید بهم گفت پسرم دیگه تو رو نمیخواد یا میری ابروتو تتو میکنی یا صورتتو درست میکنی😏

منم گفتم نخواد مگه براش کارت دعوت فرستاده بودم بعد از یه بچه حالا یادت اومده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز