توروخدا یکم دلداریم بدین دیگه دارم سکته میکنم نه خانوادم منو رعایت میکنن نه همسرم رفتار خانوادم همش باعث میشه از طرف همسرم سرکوفت بشنوم هر روز استرس دارم هر وقت از خونه مامانمینا میایم سرکوفت میشنوم دیگه نميدونم چه خاکی سرم بریزم ای کاش بمیرم وهمه راحت بشن آخه بدبختی تا کی گریه تا کی چرا پدر مادرا یکم دختراشون و رعایت نمیکنن
آخ چقد بدم میاد از شوهرایی که تو خونه مادر زنشون میشینن یه گوشه و منتظرن یه چیزی گیرشون بیاد،بیان خو ...
ما وقتی برمیگردیم از خونه مامانم من تو ماشین حرص میخورم ولی شوهرم با مهربکنی میگه نه عزیزم بنده خداها کاری نکردن هی الکی دلداریم میده با اینکه میدونم درک میکنه که چقدر......
خانواده خودش فوق العاده خوبن بعصی وقتا خییییلی حسودیم میشه خیبی
زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
منم از مامانم خییییلی خیییلی حرص میخورم عاقلانه رفتآر نمیکنه .... ولی شوهرمو خانوادش خوبن... خانوا ...
مثلا شوهرم میخواد جایی بره و سرکارش باید کسی رو بزاره هیچکس هم نیست جز پدرم کلی منت میزاره که من حوصله ندارم و فلانه و .... حالا قبلش کلی باهاش صحبت کردم التماس کردم توروخدا چیزی بهش نگین
منم از رفتار وحرفهای مادرم جلودیگران خیلی سرافکنده میشم وخجالت میکشم..البته میزارم پای بیماریش .چون مبتلا به ام اس هست...وگاهی اوقات جلو فامیل وآشنا وغریبه رفتارهایی میکنه که فقط باید سرت پایین باشه..هرچندنصیحتش هم که بکنم جزاینکه آدم روخردکنه فایده دیگه ای نداره..میفهمم چی میگی استارتر...ولی به قول دوستمون سعی کن خودت پیش همسرت احترام بخری..طوری باشی اصلا به خودش اجازه نده تحقیرت کنه...مهم شمایید که داری باهاش زندگی میکنی...حق نداره سرکوفت بزنه