2777
2789
عنوان

دخترم

137 بازدید | 9 پست

بچها دخترم دوروزه اسهال گرفته نمیدونم ویروس گرفته که اینطوریه اخه از وقتی اسهال گرفته مقعدش کلا جوش جوش شده میبرمش میشورمش گریه میکنه دلم میسوزه واسش چی بزنم خوب شه ؟؟؟

بچه منم چندروز همینطوری شده بود. البته اسهال نمیدونم دقیقا بود یانه . ولی کلا مدفوعش حالت عادی و همیشگی نداشت . دور مقعدشم همینطوری مدام قرمز و دون دون بود. من مدام میشستم و کالاندولا میزدم یه کرم ادارسوختگی چیکو هم گرفتم ولی زیاد خوب نبود. نمیدونم چی شد ولی خودش کم کم رفع شد. من به این نتیجه رسیدم شستن زیادی هم خوب نیس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه میتونی پوشکش نکن. یه بار پسر من هم همینجور شده بود دکتر گفت اول بهش وازلین کودک بزن بعد هم پماد ...

دوتاشو میزنم ولی الان دوروز بهتر نشده بازم مرسی

بچه منم چندروز همینطوری شده بود. البته اسهال نمیدونم دقیقا بود یانه . ولی کلا مدفوعش حالت عادی و همی ...

اخه نشورمش ک بدتر میشه چون همش اسهالیه باید بشورم منم کالاندولا هم میزنم 

اخه نشورمش ک بدتر میشه چون همش اسهالیه باید بشورم منم کالاندولا هم میزنم 

آره میدونم میگم که منم مدام میشستمش . ولی خب بهبود چندانی نمیدیدم. یه وقتایی مجبوری بشوری میفهمم. ایشالا که بهتر بشه زود 

خب به خاطر اینه که ایهال نمیذاره کرم اثر کنه

کالاندولای خارجی پیدا کن هر چند سخت گیر میاد

دختر منم اسهال شد بیمارستان بستری شد و یه دقیقه دیر میشستمش میسوخت

اونجا بهم این کرم رو دادن...میزدم یک دقیقه بعدش کامل خوب میشد.ولی بعدا اصلا نتونستم گیر بیارم این کرم رو

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز