2777
2789
عنوان

امپول hmgوhcg

81 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، من تنبلی تخمدان شدید داشتم دکتر بهم یک دوره متفورمین داد، دوره ی بعد قرص لتروزول و استرادیول و سه تا امپول گونالf زیر جلدی داد که باید روزهای 6,8و10 پریودم میزدم، امپول هارو که زدم روز 11پریودم سونوی داخلی انجام دادم که دکتر گفت 2تا فولیکول 12و13 داخل تخمدان سمت راستم وجود داره، الان بهم4تا امپولhmgداده و2تاhcg، 3روزه دارم hmgمیزنم خیلی سردرد و سرگیجه دارم میشه از عوارض امپول ها باشه و اینکه احتمالش هست من این ماه باردار بشم

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏
چه بستت به دارو دکتره  چه خبره

دکترم دکتر خیلی خوبیه واسه این که زودتر به نتیجه برسه همیشه میره روی اخرین گزینه

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بچه ارزش این همه سختی نداره 

منم به شوهرم گفتم همین بچه ایکه ما واسه اومدنش اینقدر هزینه میکنیم چهار روز دیگه تو چشمامون نگاه میکنه میگه میخواستین منو به دنیا نیارین ولی چه میشه کرد من و شوهرم عاشق بچه ایم

منم به شوهرم گفتم همین بچه ایکه ما واسه اومدنش اینقدر هزینه میکنیم چهار روز دیگه تو چشمامون نگاه میک ...

من متنفرم دارم پشیمون میشم چرا ازدواج کردم وقتی حاضر نیستم ی آمپول بخاطر کسی بهم بزنند. خیلی اشتباه کردم 

من متنفرم دارم پشیمون میشم چرا ازدواج کردم وقتی حاضر نیستم ی آمپول بخاطر کسی بهم بزنند. خیلی اشتباه ...

بچه نداری؟ 

نه، 4 سال ازدواج کردم. شوهرم دوست داره. اما من ب هیچ وجه حاضر نیستم. وای فکرشم عذابم میده

خوش به حالت، من یه دونه سقط داشتم که باهاش مردم و زنده شدم من عاشق بچه هام وقتی یکی بچه بقلشه من از اتیش میگیرم، خوش به حالت واقعا 

کسی جواب سوالم و نمیدونه؟ 

خوش به حالت، من یه دونه سقط داشتم که باهاش مردم و زنده شدم من عاشق بچه هام وقتی یکی بچه بقلشه من از ...

خودتو دوست داشته باش من هیچ بنی بشری رو به اندازه خودم دوست ندارم. فکر کنم شوهرم زیاد بخواد حرف بزنه فکر جدایی میکنم. مگر در شرایط خاص حاضر بشم تن بدم. که فکر نکنم بتونه محیا کنه. پس باید بیخیال شه

خودتو دوست داشته باش من هیچ بنی بشری رو به اندازه خودم دوست ندارم. فکر کنم شوهرم زیاد بخواد حرف بزنه ...

من نمیتونم مثل تو باشم