2777
2789
عنوان

اینقدر بدم میاد

471 بازدید | 38 پست

اینقدر بدم میاد بعضیا بعد یکی دوبار اقدام میان اینجا آه و ناله راه میندازن که ای وای حامله نشدم..

خصوصا که سنشونم پایین باشه.

که چی آخه.؟اینجا کلی آدم دردمند و مشکل دار هست که سالهاست در حسرتن.اونوقت اینا میان گله و شکایت.  

خدایا شکرت  

من هم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم انتظاری در عین امیدواری سختِ

حق دارن ناله کنن

چون حس بدی بهشون دست میده

ولی باید یاد بگیرن ک صبوری لازمِ

نه فقط برای مادر شدن

برای همه مراحل زندگی

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

آره طرف میاد تاپیک میزنه نگرانم بعد میری نوشته پوست لیموشیرین هایی که خریدم خشک شده...اصن بعضیا میان که فقط دیده بشن 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

الان یه سری از نینی سایتی ها میان میگن چرا استارتر منتظرا رو دلسرد میکنی؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

حالا گله و شکایت اینا که جای گله و شکایت بقیه رو تنگ نمیکنه.هرکسی اقدامو شروع کنه و نشه از همون اول استرس اینو داره که نکنه کلا باردار نشه.وقتیم که اقدام میکنن یعنی منتظرن حالا چه یک ماه چه ۱ سال بالاخره نگرانی رو دارن عزیزم.من خودم ماه اول کلی استرس داشتم دست خودمم نبود

آره طرف میاد تاپیک میزنه نگرانم بعد میری نوشته پوست لیموشیرین هایی که خریدم خشک شده...اصن بعضیا میان ...

آفرین.با این حرفت موافقم.فقط نا امیدی و اینا نیس که.خوششون میاد بگن ما هم هستیم

خدایا شکرت