2777
2789
عنوان

پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 105 پست
فک میکنین نفقه چقدره!!! اونم ماهی ۲۰۰ بیشتر نمی‌نویسند!! خواهر دوستم رو‌براش ۲۰۰ زدن نفقه خونه هم ...

اون منواول آخرمیخواس ببره خونه ی باباش چه این کارومیکردم چه نمیکردم...

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من کل موضوعتونو نمیدونم ولی اسکرینایی که از پیام هاتون گذاشتی رو دیدم . حس میکنم اونم واقعا دوستت دا ...

اره همه همینومیگن  ولی خب حاظرم نیست به خاطرزندگیش تغییرکنه خیلی مغروره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنین نفقه چقدره!!! اونم ماهی ۲۰۰ بیشتر نمی‌نویسند!! خواهر دوستم رو‌براش ۲۰۰ زدن نفقه خونه هم ...

نفقه من شده ماهی ۴۵۰تومن

هی خدا

اکثرا همه تو زندگیشون از یه جایی میکشن.

اونقدر که از نامزدت ناراحتی، هزاران برابر اون من از پدرمادرم دلم شکسته و باعث شده از پدرم متنفر بشم 

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
خسیسه دهن بینه قهرمیکنه رفتاراش بچگونس بااین که ۳۰سالشه...خانوادش خیلی دخالت میکنن

این چیزایی ک گفتی کما بیش منم باهاش درگیرم

یعنی تاپیکای قبلیمو بخونی کامل درجریان قرارمیگیری

البته واسه شما یکم شدیدتر شده

ولی من حال دلم الانم ک اشتی کردیم خوب نیس دوست عزیز

این مردا عوض نمیشن

من الان دیگه فقط بخاطر پدرمادرم دارم تحملش میکنم

فقط بخاطر اینکه دیگه رنج نخورن همین

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

هی خدا اکثرا همه تو زندگیشون از یه جایی میکشن. اونقدر که از نامزدت ناراحتی، هزاران برابر اون من از ...

هی روزگارچی بگم هرکس یه مشکلی داره...انشالاحل میشه عزیزم توروخداشمام واسه من دعاکنیدهرکاری کردم آدم نشدمجبوربه انجام این کارشدم بازم دلم میسوزه واسش

این چیزایی ک گفتی کما بیش منم باهاش درگیرم یعنی تاپیکای قبلیمو بخونی کامل درجریان قرارمیگیری البته ...

میدونم چی میگی عزیزم باورمیکنی تاالان ۱۰۰بارقهرکرده آشتی کردم باهاش ولی فقط یه هفته شایدم کمترخوب بوده بازهمون آش وهمون کاسه😔

اره همه همینومیگن  ولی خب حاظرم نیست به خاطرزندگیش تغییرکنه خیلی مغروره

دقیقا مث شوهرمن

و بسیار لجوج

خدا به راه راست هدایتش کنه

من ک خدامیدونه دیگه نه ذره ای علاقه تو وجودم بهش هست و نههیچ شوق و ذوقی برا این زندگی دارم

هی روزگارچی بگم هرکس یه مشکلی داره...انشالاحل میشه عزیزم توروخداشمام واسه من دعاکنیدهرکاری کردم آدم ...

انشالله گلم انشالله خدا خودش مشکلاتتو حل میکنه و شوهرتو به راه راست هدایت میکنه از خدا میخوام زودتر آشتی کنین و خوشبخت باشین عزیزدلم

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
دقیقا مث شوهرمن و بسیار لجوج خدا به راه راست هدایتش کنه من ک خدامیدونه دیگه نه ذره ای علاقه تو وج ...

به قران هم ازطلاق میترسم هم اززندگی بااین آدم 

میدونم چی میگی عزیزم باورمیکنی تاالان ۱۰۰بارقهرکرده آشتی کردم باهاش ولی فقط یه هفته شایدم کمترخوب بو ...

منم همینم

الان دیگه فقط بخاطر پدر مادرم دارم ادامه میدم

امشب سرنماز اشک ریختم از دستش

خدا صدامو نمیشنوه؟

انشالله گلم انشالله خدا خودش مشکلاتتو حل میکنه و شوهرتو به راه راست هدایت میکنه از خدا میخوام زودتر ...

مرسی عزیزم❤❤❤❤ببین چقدرآدم...هستش که تودادگاه که طرفه زنونمیگیرن دادستان فقط ازمن دفاع کرد

به قران هم ازطلاق میترسم هم اززندگی بااین آدم 

منم دقیقا

و اینکه هم دوسش دارم هم میدونم دوسم داره

ولی چ فایده ک انقد عذاب میکشم کنارش

چ علاقه ایه ک حاضر نیس یکم رفتارشو درست کنه؟