2777
2789
دیدم دیدم گفت رعایت بشع ماهم تذکر گرفتیم دیگه چرا قفل کرده؟ گفت رعایت کردیم دیکه بزار برم خصوصیش

محدثه حالا چطوری تونستی بیای دوباره؟اون ی سیمکارتم با بدبختی  دستت اومده بود🙁فک کردیم دیگه نمیتونی بیای

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محدثه حالا چطوری تونستی بیای دوباره؟اون ی سیمکارتم با بدبختی  دستت اومده بود🙁فک کردیم دیگه نمی ...

با خط وحید

رفتم خصوصی نی نی یار گفتم تذکر دادی ماهم گفتیم چشم باز قفل کرذن چی بود اکه ب تذکرت عمل نمیکردیم بعد قفل میکردی یک چیزی

وزن شروع ۵۷    وزن هدف برای تولدم ۲۹آذر۵۰      خدایا کمکم کن ارادمو قوی کنم
محدثه حالا چطوری تونستی بیای دوباره؟اون ی سیمکارتم با بدبختی  دستت اومده بود🙁فک کردیم دیگه نمی ...

فكر كنم ايميل مهمه نه سيم كارت

منم بايد يه كاربري بسازم واسه روز مبادا😑

فكر كنم ايميل مهمه نه سيم كارت منم بايد يه كاربري بسازم واسه روز مبادا😑

اره از هر دو طریق  میشه اومد من فک میکردم اگه سیمکارت همون باشه ایمیلم بسازی باز نمیتونی بیای

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
سلام  عزیزم ناراحت نباش رژیم شوک بگیر هفته بعد حتما کاهش داری

انقد از لحاظ روحی داغون بودم نشستم سر صبحی یکم آش خوردم ولی حالم ازون موقع خیلی بده دلم میخواد بالا بیارم امروزو شوک میدم فردا فست و طبق رژیم ادامه میدم ان شالله که کم بشه

انقد از لحاظ روحی داغون بودم نشستم سر صبحی یکم آش خوردم ولی حالم ازون موقع خیلی بده دلم میخواد بالا ...

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟

بیام بزنمت؟ 

انقدر ارزش داره که خودتو نابود کنی؟ 

من از اواسط شهریور تا الان فقط 3 کیلوکم کردم

پس منم برم گریه کنم خودمو داغون کنم

بی خیال بابا

امروز نه دیرتر میرسم به هدفم

همینقدر که تونستم به خودم و بقیه ثابت کنم که از پسش برمیام واسم کافیه

هیچوقت فکر. نمیکردم بتونم تنهایی بدون دکتر وزن کم کنم

سلام 

منم این هفته کاهش نداشتم

3 روز میرم باشگاه بقیه روزا هم پیاده روی دارم

هفته گذشته فقط 2 وعده در حد 7 قاشق برنج خوردم

نون هم معمولا فقط یکم برای صبحونه میخورم

تیرویید و یبوست هم ندارم

مولتی ویتامین هم یروز درمیون میخورم

نمیدونم چیکار کنم‌ 

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟ بیام بزنمت؟  انقدر ارزش داره که خودتو نابود کنی؟  من از اوا ...

نمیدونم گلم دیوونه شدم رسما 😞نه فقط برا رژیم برا همه چی اینجوری شدم مربی دخترم عوض شده دو روز کارم گریه بود که چطور آویسا کنار بیاد با این موضوع😞الانم میخوام برم مهدش اخه دیروز صبحونش و نخورده بود مربیش اخلاقای خاصه آویسا رو نمیدونه باید برم باهاش صحبت کنم 

انقد از لحاظ روحی داغون بودم نشستم سر صبحی یکم آش خوردم ولی حالم ازون موقع خیلی بده دلم میخواد بالا ...

عزیزم روزانه چقدر کالری مصرفیت بوده؟

چقدر ورزش داشتی؟

سلام بچه ها تغییر وزنمون کجا وارد کنیم تاپیک بامداد قفله

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست