2777
2789
عنوان

شوهرم ضایع شد😁😁😁😁😁

1172 بازدید | 24 پست

امروزرفتیم شورای حل اختلاف اومده بوداونجاموهاشوکچل کرده بودریشم گذاشته بودیه پیرهن سیاهم پوشیده بود😐😐😐رفتیم تودادستان گفت خب چیکارکردیدتواین مدت؟گفتم ایشون بامن صحبت کردن ولی فقط درموردمسائل حاشیه ای درموردمشکلاتمون حرف نزدیم...هرحرفی که زددادستان گفت اقااین حرفارو۲۰۰بارزدی.برگشت گفت من واسه این خانم کم نزاشتم دادستان گفت مهم مهرومحبته که تونداری...اخرشم گفت آقاشماپاشوبروفک نکنم تلاشی بکنی واسه زندگیت...اینم پاشدرفت حالامن وداداشم رفتیم پیش کارشناس نفقه صحبت کردیم....ازیه طرف ناراحتم ولی ازیه طرفم خوشحالم که پشت منوگرفتن اونجا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ندیدم کسی ضایع بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔