2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12188 بازدید | 184 پست
اگه بزارم تو تراس ناز یخی رو،  روزهایی که سرده هوا، یا شبا ی زمستان باید بیارم داخل؟

بله عزیزم باید بیاریش داخل سرما بخوره پژمرده میشه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام . من پوتوس دارم خیلی کم برگ و فقط ساقه ها رشد کرده . فاصله برگها ازهم خیلی زیاده . علتش چیه ؟

اینکه خاکش مغذی نیست و ابیاریش خیلی کم بوده. میتونید قلمه بزنید عرض یک هفته قلمه های پتوس ریشه میده و بکارید داخل همون گلدون و اینجوری پرتر نشون میده

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
من این میخواستم بخرم. خیلی گرون بود. !  منم گل زیاد دارم. بنجامین. دیفن. پتوس،  پاندانوس. ...

چه گلهای قشنگی عالی هستن. ان شالله همیشه واستون سبز بمونه. من گل دراسنا کامپکت رو پنجاه تومن خریدم. واقعا موندگاری بالایی داره و مقاومه. تو این فکرم ان شالله دیفن باخیا بگیرم تا حالا نداشتم 

چقدر گلتون شبیه پاندانوس هست لبه های برگاش تیز هستن یا نه ؟؟

وای،😍  اون کدوم کاکتوس هست که گل زرد بزرگ داده؟ 😍

از کاکتوس های توپی هست موقع خرید گفتن گل میده و واقعا هم گل داد کاکتوس افتاب بخوره گل میده و گلهاش بازتر میشه و اگر افتاب نخوره گلهاش بسته میشه و یا کلا گل نمیده

اولین عکسی که گذاشتی؟  اسمش فک کنم بگونیا باشه. گلدونش سبزه!

اسم گلش پپرومیا هست خیلی قشنگه

قلمه زدم ازش توی خاک و حتی چند تا قلمه را توی اب گذاشتم ریشه ها همگی گندید    اصلا نمیتون ...

گل پتوس نمیتونین قلمه بزنید ؟

ببینید از قبل بند باید برش بدین و کمی ساقه ای که میخواین بزارین داخل اب و پودر دارچین بزنید و در اب بدون کلر یعنی چند ساعت اب کنار باشه بزارین یا اب جوشیده سرد طی یک هفته ریشه میده

باور کنید تمام اینترنت و برای گلهام زیر و رو میکنم و روشهای نگهداری و تکثیر را میخونم ولی باز درست نمیشه که نمیشه . نمیدونم ایراد کار ازچیه . توی اب که میخام بزارم داخل دارچین بزنم؟؟؟ . میدونم دارچین برای ضدعفونی کردن ساقه هست 

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
باور کنید تمام اینترنت و برای گلهام زیر و رو میکنم و روشهای نگهداری و تکثیر را میخونم ولی باز درست ن ...

این پتوس ببینیدپایین شو داخل دارچین بزنید و داخل اب بزارین کافیه همون قسمت بندش باشه. جای سرد هم نزارینش. 

مرسی از تاپیک خوبتون حس آرامش میده برعکس تمام تاپیکهای غیرمفیدی که هرلحظه زده میشه

ممنونم عزیزم. ان شالله همیشه همه حال دلشون خوب باشه تایپیکهای خوب بزارند. 

باور کنید تمام اینترنت و برای گلهام زیر و رو میکنم و روشهای نگهداری و تکثیر را میخونم ولی باز درست ن ...

هر گلی که دوس دارین تکثیرش کنید بگین یا عکسشو بفرستین واستون بگم. بعضی گلها تقریبا دو ماه زمان میبرن ریشه دار بشن. 

این پتوس ببینیدپایین شو داخل دارچین بزنید و داخل اب بزارین کافیه همون قسمت بندش باشه. جای سرد هم نزا ...

ممنون . دارچین اموخته ی جدیدی بود برام . امتحان میکنم سپااااااس 

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏