2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12188 بازدید | 184 پست

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

ببخشید اینو من دارم مراقبتش چجوریه 

فکر کنم گلای نارنجی خوشه ای میده درسته؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید اینو من دارم مراقبتش چجوریه  فکر کنم گلای نارنجی خوشه ای میده درسته؟؟

گل قاشقی هست. خیلی گل خوبیه ابیاریش هم متوسط هفته ای دوبار. نور دوس داره  اگه نورش خوب باشه گل میده. 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

ممنون من این تاپیکو به علاقه مندیهام اضافه کردم با اجازتون اگه سوالی داشتم میام اینجا میپرسم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ممنون من این تاپیکو به علاقه مندیهام اضافه کردم با اجازتون اگه سوالی داشتم میام اینجا میپرسم 

خواهش میکنم در خدمتتون هستم خوشحال میشم کمکتون کنم 

عزیزم این گل تو اصطلاح عامیانه به رونده معروفه؟

نه عزیزم بعضی گلها روند هستند یعنی رو به بالا و یا رو به پایین ریزش پیدا میکنن و حرکت میکنند. پتوس جزوه گلهای روند هست 

سلام من گل پاندانوس دارم داره لبه های بعضی از برگاش زرد میشه چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید 

سلام عزیزم .اگر برگهای پایینش زرد شده و خشک میشن یک عمر طبیعی هست. اما اگر بقیه برگا یا برگای وسط در حال خشک شدن و زرد شدنه یا ابیاریش زیاد بوده یا ابیاریش کم 

هم از خشکی برگا زرد میشن هم از ابیاری زیاد. اولین کار اینکه کود بهش بدین و بعد فضای مناسبی واسش محیا کنید تا از زرد شدنش جلوگیری بشه  

سلام.

الی خیل تاپیک خوبی داری.

یه سوال برای سانسسوریا، شفلرا، شامادورا، برگ انجیری، بنجامبن میشه از یک نوع کود مایع استفاده کرد> اگر آره بهترین کود چی هست؟

کاکتوس خرفه ای و کاکتوس گرد  و آلوئه و آلوورا چی؟ کود مایه مخصوص کاکتوس خوبه براشون؟ چه مارکی خوبه؟ و تو این فصل هر چند وقت یک باید کود داد؟

ممنون

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
سلام. الی خیل تاپیک خوبی داری. یه سوال برای سانسسوریا، شفلرا، شامادورا، برگ انجیری، بنجامبن میشه ا ...

سلام عزیزم. ان شالله مفید واقع بشه.

برای گیاهان برگی تون مثل شفلرا سانسوریا برگ انجیری آگلونما و حتی کاکتوس هاتون از کود کریستال استفاده کنید صفحه های قبل عکسشو گذاشتم برای همه کیاهان استفاده میشن. ماهی یکبار کود دهی در فصل زمستان کافی به جز کریستال خاک برگ هم برای گیاهان مثل پتوس انجیری شفلرا سانسوریا و غیره کفایت میکنه.

سلام عزیزم. ان شالله مفید واقع بشه. برای گیاهان برگی تون مثل شفلرا سانسوریا برگ انجیری آگلونما و حت ...

ممنون عزیم من خاک سانسوریا رو موقع خرید یعنی 4 ماه پیش عوض کردم با خاک برگ. لازمه دوباره عوضش کنم؟ کود چی؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
ممنون عزیم من خاک سانسوریا رو موقع خرید یعنی 4 ماه پیش عوض کردم با خاک برگ. لازمه دوباره عوضش کنم؟ ک ...

همون خاک برگ کافیه. سانسوریا گیاه مقاومیه هر شش ماه خاک برگ بهش بدین کافیه. کود کریستال خوبه