2821
2789

هردوتاش قشنگه من مهتارو بیشتر دوس دارم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم باید ی نظر سنجی اسم بذارم😄😄😄

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مهتا

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  

مهتا

اینا هم قشنگه 

سها

رستا

دینا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

مهتا یه جورایی آرامش بخشه 

به بیتا هم میاد

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است .