2777
2789
عنوان

دوفاستون

93 بازدید | 11 پست

بچه ها من مجردم ، واسه مشکل پلی کیستیک قرص دوفاستون میخورم ، دو شب فراموش کردم بخورم ولی دیشب خوردم ، اما الان پری شدم ، یعنی با دو روز نخوردن به این سرعت طبیعیه پری شدنم ؟!؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها  منم  موعود پریم بوده  . ولی خبری نیس  بعد قرص دوفاستون میخوردم تا پری بشم و اینکه  اقدام ب بارداری هم داشتم   روز موعود بی بی چکم هاله انداخت ولی آزمایشم منفی شد  .  نکنه بخاطر قرص دوفاستون بوده ک  بی بیچکم هاله انداخته  یا نه .  توروخدا جوابمو بدین  هنوز پری نشدم حیرونم 😢😖 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
بچه ها  منم  موعود پریم بوده  . ولی خبری نیس  بعد قرص دوفاستون میخوردم تا ...

عزیزم تاچهارده روزبعددوفاستون ممکنه پری عقب بیفته.وهاله بی بی چک میتونه بخاطرداروهاباشه چون منم کاذب زیاددیدم ولی بعدچن روزبلزتست بزار

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
عزیزم تاچهارده روزبعددوفاستون ممکنه پری عقب بیفته.وهاله بی بی چک میتونه بخاطرداروهاباشه چون منم کاذب ...

باشه عزیزم . انشالله ب حق امام حسین  این ماهی  هردوتامون   نی نی دار بشیم . الهی آمین 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹