2777
2789

هیچکدوم .طبیعیه.ولی استرس نداشته باش .استراحت کن .رابطه فعلا نداشته باش .سنگینی بلند نکن .تا بره سرو کلش پیدا نشه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره کم بود الان دیگه ندارمش محل کارم پله داره از نظر شما نرم دیگه شانس من دکترم نیستش

اگه خیلی استرس داری برو بیمارستان پیش ماماازش سوال کن ولی استراحت کنی خوب میشی بخاطر پله است

واسم داعا کن میترسم همش

توکلت بخدا .تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته چ برسه بچه .ولی مراقب خودت باش .من نبودم لک ک دیدم سهل انگاری داشتم برام نموند.ولی ایشالا ک هیچیت نمیشه دوست گلم .فقط خاهش میکنم مواظب باش

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
توکلت بخدا .تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته چ برسه بچه .ولی مراقب خودت باش .من نبودم لک ک دیدم سهل ان ...

یعنی باردار بودی و لک دیدی و از دستش دادی لکت زیاد بود ?دلدرد هم داشتی?

یعنی باردار بودی و لک دیدی و از دستش دادی لکت زیاد بود ?دلدرد هم داشتی?

هفته ۵ بودم لک قهوه ای دیدم جدیش نگرفتم نزدیکی زیاد داشتم .پله زیاد میرفتم 

.سنگین برمیداشتم .لکم زیاد شدم دیگه از قهوه ای تبدیل شد ب قرمز.لخته شد و بیشتر تا هفته ۷ ک رفتم سونو قلبشم شنیدم .ولی دیگه بعدش سقط شد .دوس ندارم بفهمم کسی براش همچین چیزی پیش اومده اونموقع کسی نبود ب من تجربه بده بگه نکن .ضرر داره .ولی فقط استراحت کن اگه دوباره دیدی برو دکترت

روزی ک میخاست سقط بشه درد داشتم فشارای بدی بهم میومد .ولی همونموقع هم ب دردام توجه نمیکردم .خودم گول میزدم ک بارداری طبیعیه

.اگه دوباره لک دیدی درد داشتی خدایی نکرده برو دکترت .من اینایی ک گفتم هول نکنی استرس بگیری.فقط تجربمو گفتم 

هفته ۵ بودم لک قهوه ای دیدم جدیش نگرفتم نزدیکی زیاد داشتم .پله زیاد میرفتم  .سنگین برمیداشتم . ...

اخی عزیز دلم عیب نداره حتما حکمتی بوده ایشالا به حق امام حسین زودتر دوباره نی نی دارشی 

لکه اول زیاد بود یا یه بار بود و سریع قطع شد