2777
2789
عنوان

زمان زایمان

161 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

بچه چند هفتگی بدنیا بیاد تو دستگاه نمیره و خطری نیست براش؟

چند هفتگی سونویی ک وزن نی نی رو میگه انجام میدن؟

ایا ورزشی هست ک انجام بدم ک خدایی نکرده بند ناف دوره گردنش نپیچه؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

از هفته ۳۷ به بعد دیگه اوکیه

هر سونویی که بری وزن جنین رو میگه هفته خاصی نداره

و اینکه پیچیدن بند ناف ربطی به حرکات مادر نداره، اگه تحرک جنین زیاد باشه تو هفته های آخر میپیجه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم 

اوووووف چقد موج منفی

مگه مشکلی داری؟

اولا بستگی به نی نیت داره بعضی بچه ها ۳۲ هفته ام دنیا بیان دستگاه نمیرن

ولی به طور کلی از ۳۴-۳۵ دیگه دستگاه نمیرن

سونوی وزن یکی ۳۵ انجام میشه یکی ۳۸

بند نافم‌ هیچ ربطی به حرکات مادر نداره

خود بچه میپیچوندش پس اصلا فکرشو نکن

38 هفته به بعد فکر کنم. تو همه ی سونو هایی که میری وزن نی نی رو میگن که. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

از 37 تو دستگاه نمیره و از تقریبا 32 به بعد شاید نره 

تو دستگاه 

بند ناف پیچیدنش مگه الکیه که استرسشو داری !حالت عادی بند ناف دور گردن بچه هست فقط موقع زایمان اگه برای خروج سفت بشه دور گردنش سزارین میکنن سفت نشه با بند دور گردن میاد بیرون 

اون سونو هم که مد نظرته فکر کنم 34 هفته باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پسر خودم ۳۸ هفته و دوروز بدنیا اومد و رفت تو دستگاه

چرا ؟از 37 به بعد که دستگاه نمیرن ؟ریه کامله 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چرا ؟از 37 به بعد که دستگاه نمیرن ؟ریه کامله 

واسه من رفت. تنفسش بد بود . بند نافم دور گردنش رفته بود می‌گفتن سه روز میزاریم تو دستگاه خیالمون راحت بشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
واسه من رفت. تنفسش بد بود . بند نافم دور گردنش رفته بود می‌گفتن سه روز میزاریم تو دستگاه خیالمون راح ...

ایشالا همیشه سلامت باشه 

حتما سفت شده بوده بند نافش