بچه دیشب حس میکردم صربان قلبم رو ریتم همیشگیم نیست صاف خوابیده بودم .رو پهلو شدم و کمتر حسش کردم و خوابم برد.صبح که ریدار شدم سمت چپ سینه ام درد میکنه یعنی علتش چیه 😔نکنه سکته ای چیزی باشه
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
🌹🌹🌹🌹سوزش قلب ندارم ولی قفسه سینم سمت چپ انگار گرفته باشه درد میکنه
برو دکتر عزیزم نه الکی قرص بخور نه بی خیال باش
ان شا الله که چیزی نیست گلم💛💚
نگران شوهرت هم نباش
وقتی سالم باشی اون خوشحال میشه😊