2777
2789
عنوان

زایمان زودرس....

334 بازدید | 38 پست

سلام الان با پریودم ۳۵هفته و ۶روزمه با سونو ۳۵هفته ۳روزمه با سونوی‌قلب ۳۵هفته....‌وزن جنینم ۲۴۰۰الان یه وق بدنیا بیاد میده تو دستگاه بخاطر ریش؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرم دقیقا روز اول ۳۶ هفته بدنیا اومد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ی من ۳۷ هفته به دنیا اومدبا وزن ۱،۹۰۰ رفت تو دستگاه

بستگی به نوزاد و شرایطش داره که ریه تکمیل شده باشه یا نه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
چرا زود بدنیا امد؟ وزنش چقد بود ؟رف تو دستگاه؟

ن خداروشکر مشکلی نداشت

نمیدونم خیلی پایین بود و دیگه دردم گرفت

بس چرا میگن‌تو ۳۶هفته تمام‌ریش‌کامل‌میشه

عرض کردم که ... به شرایط نوزاد بستگی داره

من از ۳۳ هفته درد زایمان داشتم و چنتا آمپولم زدم برای تکمیل شدن ریه ولی بازم نوزادم مشکل داشت و مدتی تو دستگاه بود

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.