2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 177 پست
زعفرون یه آدم با اوقات فراغت زیاد می خوادسعی کن کارهای سبک تر و زود بازده تر پیدا کنی.باز بنشین فکر ...

اگه کسی رو پیداکنم فکرخوبیه ممنونم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کسی رو پیداکنم فکرخوبیه ممنونم

خواهش می کنم. از همون خواهرت میتونی قرض کنی یا بگی یه وام برات جور کنه؟

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
خواهش می کنم. از همون خواهرت میتونی قرض کنی یا بگی یه وام برات جور کنه؟

خواهرم بهم میده ماشالله وضعش خوبه ادمی ک بره بفروشه برام البته شهرداریم بتید پول بدی حتی دستفروش باشی جالا یکم مشورت کنم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خواهرم بهم میده ماشالله وضعش خوبه ادمی ک بره بفروشه برام البته شهرداریم بتید پول بدی حتی دستفروش باش ...

من دیدم که میگم. محله ما یه نفر هست شب ها توی جایی که مردم میرن پیاده روی همبرگر دست ساز میفروشه با نان های سه نان و یه مقدار خیار و گوجه میده بیست و پنج تومن همه هم میخرن و غلغله ست. البته یه کم باید وقت صرف کنی به قول خودت برای کارهای جانبیش

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من دیدم که میگم. محله ما یه نفر هست شب ها توی جایی که مردم میرن پیاده روی همبرگر دست ساز میفروشه با ...

اره ازفکرت خوشم اومدباخواهرم مشورت کنم ممنونم

من همیشه با تهران کارمیکنم مشهد پولمو چندتا شرکت خوردن .خیلی اذیت شدم. تهرانیا هم خیلی راحتترپول مید ...

مترجمی شماهم

مترجمی شماهم

نه عزیزم. کارم پروژه ای هست .اما فقط تهران به تضمینیم به عنوان پیش پرداخت حتما بگیر وقتیم کامل شد اول کل هرینو رو بگیر همونجا براشون بفرست. کارت خوب باشه بازخودشون معرفیت میکنن به بقیه.

اره ازفکرت خوشم اومدباخواهرم مشورت کنم ممنونم

خواهش می کنم عزیزم. فقط تا میتونی افکار منفی رو دور کن. همیشه به این فکر کن که ممکنه از این هم شرایط بدتر میبود. خدا خودش روزی رسونه بهش توکل کن

خواهش می کنم عزیزم. فقط تا میتونی افکار منفی رو دور کن. همیشه به این فکر کن که ممکنه از این هم شرایط ...

چشم قربونت بشم

نه عزیزم. کارم پروژه ای هست .اما فقط تهران به تضمینیم به عنوان پیش پرداخت حتما بگیر وقتیم کامل شد او ...

من چهار پنج ساله کار هم نکردم بنظرت میتونم