2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 177 پست

انشالا مشکلت حل بشه 

یه بنده خدایی با زنش این طور بود ..تو جونی فوت کرد و زنش موند بل یه عالمه پول 

الان داره کیف مبکنه 

واقعا ادم برای چی بخواد این همه پول جمع کنه؟؟؟؟

عزیزم اگه خرید برای خونه میکنه از خریدای خونت به مادر و خواهرت بفروش 

مثلا بیان بعضی چیزا رو از شما بگیرن و پولشو بدن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شاید شاید کردن هم زندگیه خودتو تلخ کردی هم اون دخترای طفل معصوم رو تو هم مسیول اون بچه هایی پدر ...

پدر منم همینجوری بود مادرم با گریه پونصد تومن ازش میگرفت 

خدا خیرش بده موند پای زندگیش و مواظب بچه هاش بود 

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
پدر منم همینجوری بود مادرم با گریه پونصد تومن ازش میگرفت  خدا خیرش بده موند پای زندگیش و مواظب ...

الان پدرتون چ جوریه قصدم فوضولی نیس اگه دوس داری جواب بده

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
میتونی از بعضی چیزا مثل برنج یا حبوبات بری مثلا یک کیلو بفروشی و پول دستت بیاد بعدم با توجه به رشتت ...

یک کیلو حبوبات با کلیدردسر بفروشه مگه چقدر گیرش میاد؟ بره حبوبات عمده بخرت توی خونه تمیز و بسته بندی کنه هر بسته رو هزار تومن هم ارزون تر بده کلی مشتری پیدا می کنه. یا سبزی و پیاز سرخ کنه. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
انشالا مشکلت حل بشه  یه بنده خدایی با زنش این طور بود ..تو جونی فوت کرد و زنش موند بل یه عالمه ...

وای خدابیامرزش یاخیر ببینه ک مرده حداقل زن وبچه در اسایش هستن

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
یک کیلو حبوبات با کلیدردسر بفروشه مگه چقدر گیرش میاد؟ بره حبوبات عمده بخرت توی خونه تمیز و بسته بندی ...

الان میدونی اطلاع داری یانه فصل زعفرون تومشهد دارم شبی دوکیلو پاک میکنم ولی بابچه های کوچیک پدرم در اومده بدبختا همش دست میزنن کتک میخورن

الان میلیونی خرج مادرم میکنه به این نتیجه رسیده که آخرش برای کی بذاره

الهی شکر خدارو هزاربارشکر هرچند مادرتون درد مند کرده و خرجش میکنه ولی بازم هزارمرتبه خدارو شکر

من شوهر خالمم اینجور بود برا خالم سال تا سال چیز نمیخرید فقط خرج شکمشونو میداد الان که پیر شده فهمیده پولا واسه کیشه همش داره خرج میکنخ چ فایده هزار تا مرض گرفته

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
الان میدونی اطلاع داری یانه فصل زعفرون تومشهد دارم شبی دوکیلو پاک میکنم ولی بابچه های کوچیک پدرم در ...

برای ترجمه خیلی بهتره  درامدت. منم دورکاری زیادکردم. تو گوگل بزن ترجمه کلی سایت میاد همشونم معمولا استخدامی دارن نیازی نیست شما بری بیرون کار کنی .تو دیوارم تو تهران بزنی خیلی فرق میکنه بامشهد  به شکل دورکاری باهاشون همکاری کن.موفق باشی

الان میدونی اطلاع داری یانه فصل زعفرون تومشهد دارم شبی دوکیلو پاک میکنم ولی بابچه های کوچیک پدرم در ...

زعفرون یه آدم با اوقات فراغت زیاد می خوادسعی کن کارهای سبک تر و زود بازده تر پیدا کنی.باز بنشین فکر کن ببین چی توی دور و اطراف بیشتر طرفدار داره.یه سرمایه کم جور کن مثلا از کسی قرض بگیر و یک نفر به عنوان کارگر استخدام کن یه فر دستی بخر بهش بده شب ها اطراف حرم یا پارک یا جاهای شلوغ سیب زمینی سرخ کرده و یا همبرگر دست ساز و اینجور جیزا بفروشه برات حقوقش هم میدی. اینجوری بدون اینکه خودت کار کنی پول گیرت میاد.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
برای ترجمه خیلی بهتره  درامدت. منم دورکاری زیادکردم. تو گوگل بزن ترجمه کلی سایت میاد همشونم معم ...

چشم ممنونم