2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 177 پست
اولش که با شما ازدواج کرد دوستون داشت؟ اونوقع هم خسیسی میکرد؟ اینترنت هم گرونه وقتی بهتون نمیده از ...

از توی محضر همین جوریه یکی دیگه هم پرسید نت ازکجا بخدا خواهرم هروقت پول بخوام بیچاره میده من خداشاهده بهش نمیگم خودش برام بسته میخره واقعا دیگه ازش خجالت میکشم میره بازار میبینی برامنم ی تیکه لباس خرید میکنه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت بشم انشالله شماهم هرچی میخوای خدابهت بده خیر ببینی

منم برات دعا میکنم فقط نا امید نشو عزیزم ناامید فقط شیطانه به نظرم از اربعین شروع کن هر چقدر شوهرتو تحمل کنی و صبر کنی بیشتر تو چله موفقی تمام سعیتو بکنن بعدش یه روز صبح بلند میشی اخلاق شوهرت از این رو به این رو شده.

از خدا ارامش میخوام برای زندگیت😗

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
بچه دوم رو کاش نمیاوردی  وقتی زندگیت انقدر سخت بود بچه واسه چی بود؟؟؟

این خیلی پسر دوسته گفتم شاید پسر باشه یکم ب منم محل بزاره خدانخواست دختر شد 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
منم برات دعا میکنم فقط نا امید نشو عزیزم ناامید فقط شیطانه به نظرم از اربعین شروع کن هر چقدر شوهرتو ...

قربونت بشم منم هرچند دعاهام گیرانیس ولی رفتم حرم امام رضا برات دعامیکنم

خانومی دوستم مشکل داشت خیلی مومنه خواب دبده بود بهش گفته بودن دعای اعددت لکل ... رو برداره تو مفاتیح هست .دعای اللهم الرقنا امام زمانم  جایی خوندم ازقول ایشون گفته بودن که امام زمان (ع) فرمودن کسی این دعارو بخونه ناامیدش نمیکنم.

شما که مترجمی زبان داری خیلی راحت میتونی کار ترجمه انجام بدی , چه کتاب چه مقاله, نیازی هم به بیرون ر ...

خوب از کجا بیارم همونارو تازه برا تدریس تو مهدکودکام منو میخواستن نمیزاره برم بچه هایم کارم بودن ولی متاسفانه نزاشت

قربونت بشم منم هرچند دعاهام گیرانیس ولی رفتم حرم امام رضا برات دعامیکنم

انشاالله مشکلت حل بشه اتفاقا دعا شما خیلی هم گیراس اگه مشهد زندگی میکنی چه بهتر دیگه حاجتتو از دو تا امام میگیری خوش به حالت ممنون بابت دعات گلم.

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
این خیلی پسر دوسته گفتم شاید پسر باشه یکم ب منم محل بزاره خدانخواست دختر شد 

با شاید شاید کردن هم زندگیه خودتو تلخ کردی هم اون دخترای طفل معصوم رو

تو هم مسیول اون بچه هایی

پدر منم خسیس بود ولی مادرم ما رو صحیح بار اورد و الان سربلنده

اگه خطا بری تو ضرر میکنی

حتی به خیانت فکر هم نکن تو رو خدا

اگه شوهرت بفهمه طلاقت میده و بچه هات تا اخر عمر تنها میشن

بی مادری خیلی سخته

تازه سرافکنده هم میشن

همه میگن مادرتون بدکاره! بود

دوس داری؟

به عاقبت کارت هم فکر کن

ماه پشت ابر نمیمونه

خانومی دوستم مشکل داشت خیلی مومنه خواب دبده بود بهش گفته بودن دعای اعددت لکل ... رو برداره تو مفاتیح ...

اره قبلا خیلی میخوندم ولی حالا نه 

شما هم دنبال تاییدیه واسه خیانت از طرف کاربرا نباش. هیچکی موافق خیانت نیست.

حتما چشم

میتونی از بعضی چیزا مثل برنج یا حبوبات بری مثلا یک کیلو بفروشی و پول دستت بیاد بعدم با توجه به رشتت ...

بیرون نمیزاره برم سرکار وگرنه ت مهدکودک منو میخواستن بچه هامم کنارم بودن

غزرممکن که پول نده حالاشایدتوقیمت نجومی میخوای نداری برادوست پسرهم دوستت وسوسه کردتایپیک قبلت که همس ...

عزیزم این خانمی که بخاطر پول عفت خودش و مادر بچه هاشو زیر سوال ببره و  قصد خیانت داره و کار خودش رو توجیه میکنه مطمئن باش دروغ گو قهاری هم هست وگرنه یکی از کاربرا پیشنهاد کار بهش داد حتی کار در منزل چرا پس جوابش رو نداد؟؟؟! 

امان از کسی که ذاتش خراب باشه

با خودش نمیگه دوست پسری که برای من خرج کنه حتما برای زن و بچش کم و کسر میذاره مگه حتماااا با مجرد میخواد رفیق بشه؟! اصلا مجرد 

مجرد در آینده نمیخواد صاحب زن و بچه بشه و دیدش به زنها عوض میشه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید