2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ی عینی ندارم حقیقتا

اما مطالعه داشتم یه مقدار

ببین پروسه ی طلاق آسون نیست

مثل یه بیمار که بخشی از بدنش درگیر سرطانه و برای ادامه ی حیات باید اون عضو رو قطع کنه و بندازه دور 

نقص عضو رو برای بقای حیات میپذیره

بعد از طلاق باید بتونی با این مسئله کنار بیای

باید بتونی اون ادم رو عکس ها یادگاری ها خاطرات رو برای خودت حل کنی

مثلا چی ؟ به خودت بگی این ادم بخشی از زندگیم بود هم خوش بودیم هم بد اما به نقطه ای رسیدیم که دیدم دارم توو رابطه اسیب میبینم و تمام

و اینکه باید به خودت کمک کنی به خاطرات پرت نشی

برای خودت هدف یا فعالیت جدی تایین کنی

این پروسه عموما ۶ ماه زمان میبره برای ادم های ضعیف تر بیشتر و برای ادم های قوی تر ، کم تر

تا شش ماه خیلی سخته خیلیا .بعد کم کم سر میشی بعد فقط شبا غصه داری.همیشه ته دلت غمه اما کمرنگ میشه.بعد طلاق همون شوهرت یجوری دلت تنگ‌میشه براش ک حدنداره

معجزم مرداد

تا حایی ک میشه تا جایی ک جون داری برا زندگیت بجنگ طلاق خیلی بدتر ار اونیکه فکرشو میکنی بعد طلاق تنها شدن خیلی سخته حتی تنهاخابیدن.خاطرات دیونت میکنه.نگاها بهت عوض میشه همه میخان خوشبختیشونو به رخت بکشن ک‌ببین‌ماخوشیم تو بدبخت شدی.همه میخان شوهرشونو ازت دور کنن.خونه پدرت حس اضافه بودن میکنی 

معجزم مرداد

بستگی به ویژگی هایِ شخصیتیِ خودت داره عزیزم دوران بعداز طلاق مثل دوران سوگواری هست 

ولی معمولاً دوسال طول میکشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم