2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی

173 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها دختر من چهارشنبه یک ساله شد

فردا باید ببرم واکسن یک سالگی 

سخته؟تب میکنه؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی خانومای عزیز

خیلی خیالم راحت شد

خدا کوچولوهاتونو حفظ کنه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
۱۸ماهگی سخته وتب میکنه؟ دیگ بعد۱۸ماهگی واکسن نیس؟

بله هجده ماهگی خیلی سخته منم شنیدم

تا شش سالگی دیگه واکسن نداره

بله هجده ماهگی خیلی سخته منم شنیدم تا شش سالگی دیگه واکسن نداره

راستی چطورمیخوای رژیم بگیری؟من پسرم ۷ماهشه باید۲۰الی ۲۵کیلوکم کنم 😭بمنم بگوازکی شروع کنم وچطوری خیلی پرخورم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
راستی چطورمیخوای رژیم بگیری؟من پسرم ۷ماهشه باید۲۰الی ۲۵کیلوکم کنم 😭بمنم بگوازکی شروع کنم وچطوری خیل ...

منم خوراکی زیاد بود گلم

با تاپیک بامداد خمار اگه دوست داری شروع کنی برات لینک بزارم

بله هجده ماهگی خیلی سخته منم شنیدم تا شش سالگی دیگه واکسن نداره

یکسالگی خیلی راحته

هپاتیت فقط تب داره

پسر من 18.ماهگی هم اصلا اذیت نشد

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷