2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

995 بازدید | 22 پست

همه دوستام ازدواج کردن و خوشبختن فقط من مجردم سی یک سالمه اصلا روم نمیشه باهاشون در ارتباط باشم شمارمو عوض کردم تو فامیل هم روم نمیشه برم خیلی معذبم اخه این چه سرنوشتیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا مثل من بودن

عزیزم این چه حرفیه گلم امید داشته باش مهم خوشحالی تو همه دوران زندگی که ازدواج نیست از زندگیت لذت ببر

انسانیت،بالاترین هنر وزیباترین صفت و عالی ترین عبادت هاست

اصلا اینطوری فکر نکن ، اعتماد به نفس داشته باش وگرنه به دختر منزوی و گوشه گیر معروف میشی تو فامیل اون موقع بدتر میشه 

بعدشم متاهلها ناخودآگاه رابطشون با افراد مجرد کم میشه بعدترشم اینکه من جای شما بودم کلی کلاس میرفتم و شادبودم شما دیگه هیچوقت ۳۱ سالت نمیشه

واااااا😨😨 برو عشقوحالتو بکن دختررررر ، خجالت نداره،انقد آدمای داغون زیاد شدن که شوهر نکنی بهتره تا خودتو بدبخت کنی بعدشم بچه دارشی اونم بدبخت کنی 

برو بادوستات بیرون یا دعوت کن خونتون ، نکنی افسرده میشی،بعدشم سنی نداری تازه ۳۱ سالته

خنثی بدون امضا...

من همیشه میگم ازدواج ربطی به سن و سال نداره بعضی ها هستن18سالگی ازدواج میکنن ولی زندگی سخت و بدی دارن ولی بعضی ها40سالگی ازدواج میکنن زندگیشون پر از عشقه

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋

الان نگین داره از خودش تعریف میکنه ولی من از هنشون خوشگلتر بودم و خودشون هم همیشه میگفتن الان یه جوری نگاه میکنن حتی یکیشون گفت تو به این خوشگلی تا حالا چرا مجرد موندی البته من اصلا شوهراشونو قبول ندارم بازم بگم دال بر تعریف نیست واقعی گفتم