2777
2789
عنوان

ترس ازدست دادن

469 بازدید | 21 پست

پسرم شبی پرسید مامان تووبابا وداداش تاکی عمرمیکنید گفتم تودوست داری چقدعمرکنیم گفت بی نهایت منم گفتم خوب پس قول میدم تا بی نهایت ...گفت مامان چ جوری قول میدی مگه دست خودمون هست که مریص بشیم یابمیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم مامان منم توکه میری مدرسه میترسم زمین بخوری میترسم دعوات بشه امااین دلیل نمیشه نزارم بری مدرسه بلکه صبح که پامیشم یه صدقه میدم تورودست خدامسپارم خداامانت دارخوبیه وتو شب خیالم راحته توهم صبح که پامیشی میتونی ازخدا بخوای ومارودستش بسپری

الهی عزیزم . بهش بگو مرگ یه سفره به ستاره ها پیش خدا بگو همه ی ما بعد سالها زندگی خوب و خوش میریم تو ...

اره باید بیشتربراش توضیح بدم خیلی سخته اوقدگریه کردکه هق هق افتادتا خوابش برد خودمم گریه افتادم 

مامان من همیشه وقتی ازش میپرسیدم میگفت مرگ و زندگی دست خداست و بهم میگفت حق نداری برایمن گریه کنی هر ...

خودمم همیشه ترس ازدادن والدینم داشتم وتونوجوانی ازدست دادمشون خیلی سخت وعذاب اوره ..من وقتی خونه نیست اصلا بیرون نمیرم وقتی میرسونمش مدرسه میگه بروخونه ظهربیا دنبال مامان حایی نرو باهم بریم فکرمیکردم وابستگیه 

اخی..چقد درکش میکنم..من بچه اخر خانوادم..یه جورایی زیاد بهم توجه نمیشد‌..همش میترسیدم تنها بمونم..مخصوصا ترس از دست دادن مامانمو داشتم..تو دنیای بچگی همش دعا میکردم مامانم طوریش نشه..الان که بزرگ شدم ترسم بیشترم شده

اخی..چقد درکش میکنم..من بچه اخر خانوادم..یه جورایی زیاد بهم توجه نمیشد‌..همش میترسیدم تنها بمونم..مخ ...

وای خدا جرا اینجوری که زندگی خیلی سخت میشه ..من الان بی نهایت اعصابم خوردشده که چراپسرم این ترس روداره بالاخره مرگ وزندگی دست خداس ماباترس فقط خودمون زجرمیدیم