2777
2789

ولله ديروز ي لايو از ي دكتر روانشناسي گوش ميدادم نوشته بود! هوش إرثه

از مادرم ميرسه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صد البته که تغذیه هم تاثیر داره...من شنیدم که مادر در طول دوران بارداری کندر بخوره روی هوش بچه تاثیر ...

من کندر خوردم توپسرم خیلی خیلی شلوغه میگن تاثیر کندر هس فک نکنمم زیاد باهوش باشه

به نظرمن مهمترازباهوش بودن ونابغه بودن بشه درست زندگی کردنشه یه مطلب میخوندم کسایی که دزدی های سیستمی میکنند مثل دزدی ازبانک یاسایبری از افرادباهوشندچون یه آدم معمولی به ذهنش نمیرسه اینجورکارهارا

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
قطعا درصد عمده‌ش ژنتیکه و با عوامل محیطی و پرورش استعداد میشه افزایشش داد

خیلی دوس دارم بچه دومم باهوش باشه زیاد. ماداریم تو ژنمون ژن مادری ولی من خودم زیاد باهوش نیستم معمولی هستم چیکارکنم این ژن فعال بشه 😂😂😂

هوش و خیلی از چیز های دیگه ترکیبی از وراثت و محیط هست، معمولا هوش بچه ها میانگینی از هوش والدین میشه، اگر بعد از تولد بتونیم محیط غنی ایجاد کنیم قطعا تو هوش و توانایی های ذهنی کودک تاثیر مثبت داره، در مورد کندر هم من هم شنیدم در زمان بارداری نباید مصرف کنید. 

درضمن توی جامعه ی ما افرادنابغه خیلی ضربه میخورند یادتونه محمدحسین طباطبایی که بچه بودحافظ قرآن بودچقدهمه حلواحلواش میکردندولی یه هوازهمه کنارش گذاشتندیایه بارمادیکی ازاینهامیگفت نه میتونه باهمسن وسالش درس بخونه چون خیلی جلوتره ونه باافرادبزرگترمیشه بذارم بره مدرسه چون نیازداره باهم سنهای خودش باشه وخیلی ازرفتارهای اونا اصلا جلوی یه بچه ی این سنی درست نیست

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
به نظرمن مهمترازباهوش بودن ونابغه بودن بشه درست زندگی کردنشه یه مطلب میخوندم کسایی که دزدی های سیستم ...

این درسته افرادنابغه چون خیلی هم حساسن یاکارخلاف استاد میشن یاتویه رشته ای خیلی موفق میشن