2777
2789

نچ

‏یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اومد حرف زدیم رفت.. به مامانش گفت مدل فکریمون خیلی فرق میکنه... الان میشناسمش.. واقعا حق داشت.. مدل فکریمون فرق میکرد.. یه زندگی اروم و ساکن داره ولی من عاشق هیجانم

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

آره 😂😂😂منو که اینجا اکثرا میشناسید دندانپزشکم قد و قیافمم خوبه عادی ام خانوادم خوبن یک خاستگار داشتم شاگرد طلافروشی بود وضع مالیش افتضاح بود هیچی نداشت زشت بود به زور از بس مادرش رفت و اومد گفتیم باشه یک شب بیاید واای اومد اینقدر پررو که نگو آخرشم اون منو نپسندید عن اقا

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!

فقط یک مورد.خیلی بهم برخورد خیلی.تا مدتها حالم بد بود.من اولش اصلا راضی نبودم بیان مامانم راضی م کرد بعد که از من خوشش نیومد شاید تا دو سه ماه یادش میوفتادم بهم میریختم فقط بخاطر اینکه چرا همچین ادمی از من خوشش نیومده.

چرا؟؟؟؟

من تاپیک نزدم، کاربرها توی سایت، گفتن که چرا خواستگار ندارن، یا اگه کسی میاد میره پشت سرشونو نگاه نمیکنن😁😁😁😁

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مهربون دوست دارم تو رو ایشالله خدا خانوادتو سالم نگه داره واسه ازدواج شرط منم همینه میخوام نصف حقوقم ...

ممنونم عزیزم شماهم موفق باشی

سایه مادر هامون ایشالا مستدام 😍😚

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خواستگار که نه ولی من چند وقته خیلی چاق شدم😥اونروز تو خیابون دو تا پسره داشتن جلو من میرفتن یکی گ ...

اینجور آدما سعی دارن با تخریب دیگران خودشونو بالا ببرن ناراحت نشو

تو همانی که در جستن آنی
😙😙❤❤💙💙

برات صلوات فرستادم

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

واسه منم پیش اومد دختر خالم معرف بود بعد مادرش اومد کلی از پسرش تعریف کرد اومدن دیدن رفتن دیگه نیومدن منم ناراحت نشدم چون دلم پیش شوهرم گیر بود

بعدها دختر خالم گفت دلیل نیومدنشونم اعتیاد پسرشون بوده گفتن حیف دختره 

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم عزیزم شماهم موفق باشی سایه مادر هامون ایشالا مستدام 😍😚

🤩

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم