2777
2789
عنوان

ظاهر بچه

884 بازدید | 6 پست

سلام.

شماها به تاثیر مواد غذایی رو ظاهر جنین اعتقاد دارین؟ اینکه علاوه بر ژن، با چیزایی ک تو بارداری میخوریم میتونیم تاثیر بذاریم؟ یا فقط قبل بارداری مهمه ک چی خورده باشیم؟

اگه قبل بارداری قهوه یا چای زیاد خورده باشیم، پوست نی نی تیره میشه یا ربطی نداره؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه موثرباشه موادغذایی ولی خب بیشترش ژنتیکه نمیشه توقع داشت کسی که هردوخانواده پوست تیره دارن بچش ...

من بور نمیخوام. رنگ پوست خودم و همسرم خوبه. ظاهرشم ب خودمون بره من راضی راضیم. دنبال حوری شدنش نیستم. ولی اوایل خواب نی نی رو دیده بودم پوستش خیلی خیلی تیره بود. میگم نکنه ما قهوه یا چای زیاد میخوردیم یا الان انار زیاد میخورم تیره ش کنه

کنار تو درگیر آرامشم . . .

تو سالیان طولانی از نظر علمی ثابت شده

مثلأ اینکه اروپایی ها چشم رنگی و روشن هستند واسه اینه که خاکشون و منظورم جنس خاکشون تو تغزیه متفاوته

ولی تو تأثیر مستقیم ۹ ماهه فکر نکنم موثر باشه

وگرنه یه لیست بلند و بالا میدادند که اینا رو بخوری بچه این شکلی میشه😘😘

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز