2777
2789
عنوان

تولد

196 بازدید | 21 پست

بچه ها بعد صفر تولد شوهرمه 

خیلی پس انداز ندارم بخوام براش تولد عالی بگیرم اما دوس دارم خوشحالش کنم .

جاریم و مادرشوهرم باهمن . تولد شوهرش ۳روز قبلش پیششون بودیم هیچی نگفتن ما گه رفتیم شهر محل طندگی مون تلفنی فهمیدیم همگیشون دور همن تولد کیک گرفتن 😑 من یکم ناراحت شدم .

سالگرد ازدواج شونم همین طور . ما خونشون بودیم تا رفتیم خونه خودمون ۴ روز نکشید عکس کیک شونو تو پروفایل دیدم .

به شوهرم گفتم دعوت نمیکنم جاریمووو ولی گفت زشته . تو مثل اون نباش . از ی طرفم برادر شوهرم خوبه کمک زیاد کرده بهمون . 

مادرشوهرممم بدون عروسش جایی نمیره .

پیشنهاد بدید شام چی درست کنم برای تولد؟؟؟

خووشون خیلی ساده ی نوع با سالاد و ی ژله و ی کیک میگیرن 

بادکنک و.... لازمه برای تزئین؟؟؟؟؟

طرح بدین لطفا 

یه تم سر و سنگین انتخاب کن بچین

خیلییییی رو تولد تاثیر میذاره

در صورتیکه خیلی هزینه بردار نیست

مثلا 10 تا لیوان و پیش وستی و چاقو چنگال بگیر میزتو خوشگل بچین

برلی پذیرایی ظروف خودتم هست دیگه

رنگ تم ده تا بادکنک بگیر به سقف بالای میز بچسبون

شامم مرغ و قورمه سبزی

البته اگه بخوای خرج کنی پیشنهاد زیاد دارم☺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کنار مبل از این بادکنک هلیومی بجسبونی به زمین خیلی خوشگل میشه .جاری من این کارو کرد عالی شده بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

توضیح اولت نسبت به سولی که کردی خیلی اضافه بود

تم سیبیل یا کراوات بگیر با کیک سیبیل یا پاپیون

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
واقعا میخوای جاریتو دعوت کنی بااین چیزایی ک گفتی؟

مادر شوهرم با جاریم همخوننن .بدون هم جاییی نمیرن واقعا هم دلیلشو نمیددددووووونم 😥

الان بازم حاملس اومدن خونم نه کار کرد نه بچشو نشوند . بچش کل خونمو کثیف و چرک کرد نگفت بش بشین😏

اخه میخواستم ببینم دعوتش کنم 

یه طوری بهش تعارف بزن که خودش بفهمه نمی خوای دعوتش کنی یا دیر بگووووووو

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

ميتوني سالاد ماكاروني و كشك بادمجون درست كني حالا با يه غذاي خورشتي وژله 

يا نه كلا نوني باشه سالادماكاروني و سوپ شير و كشك بادمجون و ژله بذاري 

اگه براتزيين ميخواي بادكنك هليومي چندتا بگير براي كنار ميزت

برا سقفم ميتوني از چسب استفاده كني كه هزينش كمتر بشه

براي روي كيكم ميتوني عكس شوهرت رو بدي يا سن تولدشونو بدين 

مادر شوهرم با جاریم همخوننن .بدون هم جاییی نمیرن واقعا هم دلیلشو نمیددددووووونم 😥 الان بازم حاملس ...

خب ب درک نیاد تو فقط ز بزن ب مادرشوهرت اومد ک هیچ نیومدم ببخشید شعور خودشو نشون میده ....این چیزا ب نطرم باید متقابلا باشن باید ارزشی ببینی ک ارزش بزاری 

یه تم سر و سنگین انتخاب کن بچین خیلییییی رو تولد تاثیر میذاره در صورتیکه خیلی هزینه بردار نیست مث ...

بخوام میوه فقط مثلا موز و کیوی یا سیب و کیوی بگیرم خیلی کمه ؟؟؟

با ژله و ی ظرف کارامل 

می خوای کلا خانواده شوهرو دعوت نکن

خونواده خودت 

یا تولد دوتایی بگیرین یا باهم برین بیرون

خب ب درک نیاد تو فقط ز بزن ب مادرشوهرت اومد ک هیچ نیومدم ببخشید شعور خودشو نشون میده ....این چیزا ب ...

دقیقا منم همینو میگم 

به شوهرم میگم ناراحت میشه میگه زشته منم گفتم اگ دعوت کنم پشت تل میگم که مارو که جشناتون دعوت نمیکنین ولی گفتم خوشحال میشم تشریف بیاربد !

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز