2777
2789
عنوان

احتمال بارداري خارج از رحمي

134 بازدید | 15 پست

خواهش ميكنم لطفا راهنمايي كنين

به نظرتون بعد از مصرف قرص اورژانسي و پريود شدن بعد از مصرف قرص، احتمال حاملگي خارج از رحم وجود داره يا اينكه كلا با وجود وقوع پريود، هرنوع بارداري رد ميشه؟

رابطه ام با نامزدم سطحي بوده و در تماس با پيشاب بودم و باكره هستم رو روز رابطه ام هم دو روز قبل از شروع دوره تخمك گذاريم بوده. بلافاصله ال دي خوردم و شش روز بعد پريود شدم. روز اول لكه بيني خيلي كم بود و شب اول تا صبح درد شديد پريود داشتم و روز دوم و سوم خونريزي داشتم و روز چهارم و پنجم بازم لكه بيني داشتم. به نظرتون كلا احتمال هر نوع بارداري رد ميشه؟ خواهش ميكنم راهنمايي كنين چون فكر و خيال داره كلافه ام ميكنه

وقتی پری شدی هیچ نوع بارداری نداری قرصم که خوردی 

استرس چی داری !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودیت مث همیشه بود؟؟ پریود شدی دیگه عزیزم نگران نباش من حاملگی خارج از رحم داشتم انقد دررررررد داره که نفس آدم بالا نمیاد.
میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺
پریودیت مث همیشه بود؟؟ پریود شدی دیگه عزیزم نگران نباش من حاملگی خارج از رحم داشتم انقد دررررررد دار ...

نه

من هميشه تا روز سوم خونريزي دارم و روزاي بعد شدتش كم ميشه

اينبار بعد از مصرف قرص روز اول لكه خيلي كم بود و روز دوم و سوم كامل خونريزي بود ولي روز چهارم و پنجم بازم لكه بيني بود امروزم كه تقريبا پاك شدم

ديوونه ام ديگه. همش توهم ميزنم مخصوصا اينكه هيچ چيز دقيقي هم نوشته نشده

دور از جون 

خیالت جم خبری نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خودتو دوستت باکره هستید با نامزداتون رابطه دارید 😂😂😂

نه عزيزم😄 من توي اون پست توضيح دادم اون متنو دوستم براي من نوشته بود و براي يك مشاور فرستاده بود منم همونو كپي كردم بعدش ترضيح دادم توي پستاي پايينتر كه خودمم

حالا چرا خارج رحمی؟؟

توي اينترنت خوندم ترسيدم بعضيا نوشته بودن قرص اورژانسي باعث ميشه بارداري خارج از رحمي بشه منم كه چايي معطل قندم زود بل ميگيرم توهم ميزنم🤦🏻‍♀️

نه من هميشه تا روز سوم خونريزي دارم و روزاي بعد شدتش كم ميشه اينبار بعد از مصرف قرص روز اول لكه خي ...

اینکه خونریزیت مث همیشه نبوده بخاطر قرصی بوده که خوردی، نگران نباش باردار نیستی.

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺