2777
2789
عنوان

حموم نوزاد

84 بازدید | 6 پست

سلام دخترم چهارماهشه میخوام واسه اولین بارخودم ببرمش حموم چجوری بشورمش؟واینکه چیکارکنم سرمانخوره منظورم حموموچجوری گرم کنم که زودی سردنشه کسی تجربه داره راهنماییم کنه لطفا

اول بسم الله بگو

برو تو حموم بشور قشنگ با اب ولرم حموم گرم میشه بعد وان بچه رو اب کن 

خودت و بچه لخت شید برید حمام چار زانو بزن بشین کف حموم

بشونش یا بخابونش رو پات بشورش

بعدم بگو شوهرت با حوله بیاد ازت بگیردش

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

قبل اینکه ببریش حموم یا یکیتون قبلش بره حموم یا اب گرمو باز کن چند دقیقه تا حموم گرم شه، یه لگن بذار بشین روش نوزادم دمر رو پات بذار بدنشو بشور اول بعد یکم اب بریز با سطل کوچیک مخصوص حموم نوزاد  بعد شامپو بزن اب بریز.. 

قدِ آغوش منی نه زیادی نه کمی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تو خونه تنها هستی تموم وسایل از قبل اماده رو تخت پهن کن به حالشو جلوی در حموم یا اگه امکانش بود داخل حموم بزار . قبلش حموم رو گرم کن و اب نسبتا گرم نه داغ تو وان یا لگن اب بریز .

اول کل بدنش اب بریز تا عادت کنه بعد تو بغل خودت باشه صورتش به سمت پایین سرشو بشور و اب بکش مواظب باش اب تو گوشش نه سرش صاف باشه اب نمیره

خنده پسرم و نگاه پر مهر همسرم نبض زندگی من هستن
سرشوچجور کف بزنم که توچشمش نره؟

زیاد کف درست نکن

نگران نباش خودش چشماشو میبنده

شامپو نوزادان بگیر ک تو چشمش اگه رفت نسوزه

خودش سرشو میگیره پایین بچه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️