2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دیگه 😣😣

100 بازدید | 9 پست

You placed a large amount of content on clipboard . Do you want this content to be available to other applications after you quiy word؟ 

ورد رو میخام ببندم این میاد پایینش هم کلید yes

no

cancle

help

داره خواهشا اگه بلدید کمک کنید

پایان نامم هست

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن یس

چی هست میتونی ترجمه کنی؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
yes

ترجمش چیه عزیز؟

چی هست میتونی ترجمه کنی؟

مقدار زیادی از مطالب را در کلیپ بورد قرار داده اید. آیا شما می خواهید این محتوا بعد از اینکه شما کلمه ی مورد نظر را به برنامه های دیگر در دسترس باشد

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒