2789
عنوان

یه لحظه بیاید

36 بازدید | 11 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم داداش ۱۵ساله دارم داداشم بعد از ۱ماه ی شب اومد خونه ما خوابید دیگه شده عادت براش هر هفته اخر هفته ها میگه میخوام بیام منم ایندفه گفتم ن اخه چ معنی بده هر هفته اینجا بخوابه از ی طرف مامانم اصلاااا ب این بچه نمیگه که نرو تازه منم میگم میکه حالا مگه چیه والا به هرکی گفتم همه تعجب میکنن میگن تازه عروس دوماد خوب نیس بیاد مامانم هرجام میره میفرستش این بیاد اینجا من شاید خودم شام یا ناهار نداشته باشم باید پاشم برای داذاشم اذیت کنم واقعا سختمه مهمون ی روز دو روز

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندبار بهونه بیار نیستیم تا کمتر بیاد

این بچه حالیش نمیشه که مادرم نباید بذاره

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مهمون حبیب خداس. ولی چون تازه ازدواج کردین درست نیس شب خونتون بمونه. درست کردن غذا اونقدرام سخت نیس عزیزم هرچی به داداشت محبت کنی یه روز یه جایی به دردت میخوره داداشا حتی اگه کوچکترباشن ولی بازم یه تکیه گاهن

به مادرت بگو بزاربیاد ولی شب باید برگرده خونه چون ماراحت نیستیم

میگم اتفاقا جلو خالم گفتم که نمیشه هر هفته بیاد که خالمم گفت اره ولی مادرم انگار نمیخواد بفهمه انگار خودش تازه عروس نبوده

من التماس داداشم میکنم بیا یه هفته پیشم بمون خودش راضی نمیشه اونم 16 سالشه. 

عزیزم خب گاهی وقتی عب نداره نه که هر هفته اصلا شاید شوهرم مشکل داشته باشه با این قضیه مادرم نباید درک کنه؟