2777
2789
من کباب موخام😭😭😭دارم از گشنگی سمنو میخورم😒

وای من باردارم چند هفته سمنو میخوام یادم رفته بود دوباره یادم انداختی . دیگه خجالت میکشم به شوهرم بگم ازبس دم به دقیقه یه چیز میخوام😕

و خدایی که بشدت کافیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به قول شوهرم مرغ نارنجکی😄

سینه ی مرغ رو میپزم بعد آخرش رو برنج ریش ریش میکنم 

شوهرم میگه انگار مرغه نارنجک بسته به خودش رفته زیر برنج 😄😄😄

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2195942/اگه-خودتونو-تو-خیابون-ببینین-به-خودتون-چی-میگین

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
وای من باردارم چند هفته سمنو میخوام یادم رفته بود دوباره یادم انداختی . دیگه خجالت میکشم به شوهرم بگ ...

وای ببخشید یادت انداختم😥

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چه ربطی دارم حالا اگه میزدم با فحش خونواده شوهرمو شستم خوب بود همتون نظر میدادینو میشدین مشاور خوانو ...

بااین میزان عصبانیت شام درست نکن خوشمزه نمیشه 😍🌼🌼

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من کباب موخام😭😭😭دارم از گشنگی سمنو میخورم😒

کاش منم گشنه بودم و از گشنگی سمنو میخوردم 😐😐😐😐

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
میشه دستورپختشوبگین

خیلی راحته پیازسدخ کن سبزی خورشت هم توش سرخ کن روش اب بریزبزاربپزه تویه ظرف 

بازم توزودپزپیازسرخ کن گوشتهات روسرخ کن بعدآب بریزلوبیاچشم بلبلی هاروبریزتوش ببندتوزودپزبپزه البته نمک وزردچوبه بزن بهش ومن کمی هم فلفل میزنم خیلی کم بعدپختن گوشت بریزروی سبزی پخته شدت رب بریزبزارباهم بجوشن ولعاب بندازه اگه دوست داشتی لیموعمانی بندازتوش اگه نه که همونجوری 

درصمن میتونی لوبیات روباگوشت نزاری توزودپز وبزاری تویه ظرف دیگه بپزه چون زودپخته میشه لوبیاچشم بلبلی

انشاالله خوب توصیح داده باشم گلم 

برنج روهم که دیگه پختنش رومیدونین 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آی وی اف کردم دعاکنین مثبت بشم وتیکربارداریم واقعی بشه 😭😭😭

به قول شوهرم مرغ نارنجکی😄 سینه ی مرغ رو میپزم بعد آخرش رو برنج ریش ریش میکنم  شوهر ...

😂😂😂😂 حالا چرا ریش ریش میکنی درسته بذار طفلو 

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز