2777
2789

هرچیز به اندازه خوبه زیادش هم زشته هم بیسلیقگی هم موجب چشم‌خوردن پس داشته باش اما نشون نده اینجوری بهتره 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اگه نندازم میگن حتمانداره 😖

پس طبق رسمتون عمل کن ولی جایی که همه در حد کم دارن واقعا زشته اما جایی که عرفه دیگه انجام ندی زشته من همیشه میپسندم یه گردنبند برلیان و زمرد بندازم تا یک کیلو طلا 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

بستگی ب اداب و رسومتون داره!ولی طلای زیاد قشنگ نیست!ب اندازه ای ک نرماله استفاده کنید و قرار نیست روز عروسی هرچی طلا دارید ب خودتون اویزون کنید!😑😄 میتونید بقیه طلا هارو ک کسی ندیده رو برا پاتختی یا مراسمات دیگتون بپوشید!🙂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بستگی ب اداب و رسومتون داره!ولی طلای زیاد قشنگ نیست!ب اندازه ای ک نرماله استفاده کنید و قرار نیست رو ...

آره خودمم میخوام روزحنابندونم سرویس بندازم توآتلیه هم سرویس ولی عروسیم میگن که همشوبنداز😐

آره خودمم میخوام روزحنابندونم سرویس بندازم توآتلیه هم سرویس ولی عروسیم میگن که همشوبنداز😐

اره افرین!اینجوری قشنگ تره

شب حنابندون سرویس طلایی ک برات هدیه اوردنو بپوش ک ی موقع نگن طلا براش نیاوردن😄😑🙄برا عروسی زرد استفاده نکنی بهتره!

بعد برا پاتختی میتونی دوباره طلا استفاده کنی یا همه رو آویزون خودت کنی چون کلی خانم هست وجلوه خاصی داره😄😉😂

اره افرین!اینجوری قشنگ تره شب حنابندون سرویس طلایی ک برات هدیه اوردنو بپوش ک ی موقع نگن طلا براش نی ...

مثل ویترین 😂😂این مادرشوهرم شورشودرآورده همش میگه من یه پسردارم آرزودارم آبرودارم زیادخرج کنین طلابندازین لباس بپوشین😤😤😂😂

مثل ویترین 😂😂این مادرشوهرم شورشودرآورده همش میگه من یه پسردارم آرزودارم آبرودارم زیادخرج کنین طلاب ...

بهش بگو باشه میپوشم ولی ن دقیقا شب عروسی

مهم پا تختی و حنابندونه ک من براتون سنگ تموم میذارم و از خودم ی بت هندی سرتاپا طلا میسازم😂