bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان تم تولد مردونه 313 بازدید | 11 پست سلام دوستانبرای بعد ماه صفر تولد ان شا اللهمیخواستم بپرسم غیر از تم سیبیل چ تم هایی برای اقایون میشه استفاده کرد ممنون یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/08/04 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6998 تم سیاه و سفید خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57504 تیم فوتبال مورد علاقه شون شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
nedakianian عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2162 تم های مختلف هست یه تم مشکی طلایی هست تم ابی هست ک نقطه های ساده داره
mahdookht عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3212 حتمانباید نمادخاصی مثل سبیل باشه ازرنگای گرم ومردونه میتونی استفاده کنی گلم مثل مشکی طلایی شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 حتمانباید نمادخاصی مثل سبیل باشه ازرنگای گرم ومردونه میتونی استفاده کنی گلم مثل مشکی طلایی خودمون چ لباسی باهاش بپوشیم ک ست باشه؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 تیم فوتبال مورد علاقه شون بچه گونه نمیشه؟کیک هم فوتبالی باشه؟لباس چی بپوشیم ست بشخ؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 تم مرتبط با شغلش مثلا تم عکاسی؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57504 بچه گونه نمیشه؟ کیک هم فوتبالی باشه؟ لباس چی بپوشیم ست بشخ؟ نه, مثلا من دیدم تم پرسپولیس رو گرفتن اتفاقا قشنگ بود لباس قرمز مشکی بودن, تم پرسپولیس کیکای قشنگیم داره تو اینستا ببین شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
mahdookht عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 3212 خودمون چ لباسی باهاش بپوشیم ک ست باشه؟ مشکی طلایی ک یکم سخته ست کردنش،میتونه سفیدمشکی یاسفید قرمزباشه تم،شمادامن یاشلوار سفید بالباس مشکلی،همسرت پیراهن سفید شلوار مشکی،رنگ بالاتنه وپایین تنتون باهم ضدباشه شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
مردمتولد1360 عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 7773 مثلا تم عکاسی؟ تم عکاس میشه دوربین 3 پایهتم نجار میشه چکش اللهم صل علی فاطمه و ابیها