2777
2789
عنوان

تم تولد مردونه

313 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

برای بعد ماه صفر تولد ان شا الله

میخواستم بپرسم غیر از تم سیبیل 

چ تم هایی برای اقایون میشه استفاده کرد 

ممنون

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمانباید نمادخاصی مثل سبیل باشه ازرنگای گرم ومردونه میتونی استفاده کنی گلم مثل مشکی طلایی

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
حتمانباید نمادخاصی مثل سبیل باشه ازرنگای گرم ومردونه میتونی استفاده کنی گلم مثل مشکی طلایی

خودمون چ لباسی باهاش بپوشیم ک ست باشه؟

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
تیم فوتبال مورد علاقه شون

بچه گونه نمیشه؟

کیک هم فوتبالی باشه؟

لباس چی بپوشیم ست بشخ؟

بچه گونه نمیشه؟ کیک هم فوتبالی باشه؟ لباس چی بپوشیم ست بشخ؟

نه, مثلا من دیدم تم پرسپولیس رو گرفتن اتفاقا قشنگ بود لباس قرمز مشکی بودن, تم پرسپولیس کیکای قشنگیم داره تو اینستا ببین

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

خودمون چ لباسی باهاش بپوشیم ک ست باشه؟

مشکی طلایی ک یکم سخته ست کردنش،میتونه سفیدمشکی یاسفید قرمزباشه تم،شمادامن یاشلوار سفید بالباس مشکلی،همسرت پیراهن سفید شلوار مشکی،رنگ بالاتنه وپایین تنتون باهم ضدباشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊