2777
2789
عنوان

من مردم😱😱😱😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 100 پست
خدا نکشتت اخه یکی از اطرافیان ماهمسرش فوت شده نگو خودکشی بوده بعد یکسال و خورده ای خانواده پسره شکای ...

وای چه بد طفلی دختره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم تو دریا داشتم غرق میشدم 10 سالم بود کسی منو نمیدید مامان و عمم کنارم بودن گرم صحبت منم هی میپرید ...

منم دقیقا

داشتم شنا تمرین می کردم

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂طفلی چجوری نجات دادی خودتو

استخر شلوغ بود منم زیر آب داشتم دستو پا میزدم بعد دستم خورد به یه نفر خودمو چسبوندم بهش اومدم بالا😁😁😁

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
وا مگه تو استخر هم ادم غرق میشه ؟پس نجات غریق ها کجا بودن ؟

غریق نجات کجا بود خواهر ،استخر خونمون

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
جدی چراااا

گفتم عزیزم شوخی کردم

منظورم شکم مامانم بود 😂😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دور از جون خب دختر بلد نیستی نرو تو آب خطرناکه به قول مربی شنامون میگفت زیر دوش هم دست و پا بزنی غرق ...

خیر سرم می خواستم لاغر شم 

داشتم تمرین می کردم

خدا بیامرزتت زن خوبی بودی😃😃😃😃

مرسی 😁😁😁😁😁😁

خوشمزه جون وای جیگرتو 

😂😂😂

وای من چقد بامزم خدا حفظم کنه 😳😳

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40