2777
2789
عنوان

خانم همسایه🙄🙄🙄

389 بازدید | 37 پست

دوساعت پیش همسایمون پریشون و زار  در زد همسرم در رو باز کرد گفت که شوهرم گمشده!!گفت رفته گوجه بخره هنوز برنگشته به شوهرم گفت میشه دنبالش بگردید همسرمنم لباس پوشید و رفت دنبال مرده خود زنه هم رفته بود دنبال شوهرش نیم ساعت بعد همسرم به من زنگ زد گفت من پیداش نکردم این دور و بر چه کنم منم گفتم بزار به همسایه بگم ببینم چی میگه به زنه زنگ زدم گفت بگو بره فلان بازار محلی روهم بگرده گفتم باشه یه ربع بعد زنه با گریه زنگ زد گفت حال شوهرم بد شده بردن بیمارستان به شوهرت بگو بیاد منو ببره بیمارستان!!!😑😑😑منم به شوهرم گفتم اونم اومد و رفتن. ولی اگه من بودم روم نمیشد بگم دور از جون همه اگه برای شما ها بود میگفتین؟ من فقط با اینا در حد سلام و علیک تو راه پله ها ارتباط دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار هم نخوردیم،قرار بود بریم بیرون کلی دیشب بحث داشتیم سر دیر از سر کار خونه اومدن .انگار قسمت نیست ما یه روز تعطیل داشته باشیم.هر هفته پنجشنبه جمعه سر کاره این هفته هم اینطور.انشاالله خیر باشه و اون بنده خدا هم چیزیش نشده باشه

آدما با هم فرق میکنن...خداوند ب شوهر شما تن سالم بده ک وقت گذاشتن و برای شما ک این اجازه رو دادید

سلامت باشید.کلی دیشب دعوا کردیم ساعت ۱۱نیم شب از سر کار اومد خونه😭😭😭😭