2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 7 پست

من امروز با بی بی چک تست دادم خط دومی همون لحظه کم رنگ افتاد و واضح هست. اخرین پریودیم ۲مهر بود. و یک ۶هفته هم اول شهریور سقط داشتم. که عدد بتای قبلی روز پریودیم ۴۸ بود و دکترم گفت پایین بود و باید شیاف پروژسترون میزدی. و این سری هم که باردار شدی سریع یک شیاف صبح و یک شیاف شب بزن. امروز که ازمایشگاه ها بستست که مطمئن بشم مثبتم یا نه. به نظرتون امشب شیاف بزنم و فردا برم ازمایشگاه و دکترم؟

یعنی یک ماه بعد سقط باردار شدی عزیزم؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو آزمایش بده که مطمعن شی بارداری. عزیزم درستش این بود که بعد از سقط سه ماه بگذره بعد باردار شی الانم ممکنه لکه  ببینی ولی نترس با اجازه دکترت شیاف بذار احتمالا قرص دوفاستون هم بهت میده و استراحت مطلق تجویز میکنه رعایت کن که بچه ت ایشاله بمونه. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

به دکترم گفتم ۳ماه بعدش اقدام کنم گفت نه از تو مثل پریودی بوده و ساک حاملگی تشکیل نشده و بتات پایین بوده. ولی من یه ماه بعدیش اقدام نکردم. کیست pco هم دارم و دوفاستون به مدت ۱۰شب و متفورمین هم مصرف میکنم. ولی این ماه ۳ تا قرص دوفاستون خوردم و یه مشکل شخصی برام پیش اومد و قرص رو دیگه نخوردم. حتی تیروئید هم دارم که بعد از یکماه دارو به ۱.۸ رسید ولی تو این ماه ۳ روزش نخوردم. خیلی میترسم باردار باشم با این کارایی که کردم