2821
2789
عنوان

دوس میخوام

353 بازدید | 37 پست

سلام

بچه ها حدودا ۲۱ سالمه ، تا سوم راهنمایی یهو دوست صمیمی داشتم که مامان و بابام گفتن خوب نیست دختره و دیگه از هم جدامون کردن... دوسال با یکی از بچه های دبیرستان دوست بودم... اونم رفت با یکی دیگه و تنهام گذاش.... تا الان دیگه هیچی دوشت صمیمی نداشتم... همش حس میکنم تنهام... بقیه با دوستاشون میرن بیرون ، باهم حرف میزنن و خوش میگذرونن ، من دارم تو خونه میپوسم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا؟بهتر نیست تو فضای واقعی که طرفتو دیدی وبه دلت هست دوست پیدا کنی.

مثلا باشگاه یا کلاس زبان

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

منم تنهام وهیچ دوستی ندارم😔

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
ول کنین بابا دوست بازی آخر و عاقبت نداره😁😂

سخنی از مادر عروس😂😂😂

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚